Δυναμική η παρουσία του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην 85η ΔΕΘ

0
31
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μετά το περσινό «διάλειμμα» η ΔΕΘ επανέρχεται στο προσκήνιο με το Επιμελητήριο Κορινθίας να δηλώνει το παρόν. Συμμετέχοντας στο Περίπτερο 3 Stand B11 και στο Περίπτερο 13 Stand B15 της Περιφέρειας, το Επιμελητήριο Κορινθίας φιλοξένησε πάνω από 45 επιχειρήσεις του Νομού μας, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του, την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της τοπικής παραγωγής και το άνοιγμα νέων συνεργασιών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργάνωσε και μια πετυχημένη εκδήλωση με θέμα ”Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας”, στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ με την παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστου Δήμα, της Γενικής Γραμματέας Βιομηχανίας κας Θέμιδας Ευτυχίδου, του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή και του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιου Δουκίδη.

Το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νικόλαος Ταγαράς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, o Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος ΚΕΔΕ, κος Δημήτρης Παπαστεργίου αλλά και αντιπροσωπείες Επιμελητηρίων της χώρας, εκπρόσωποι φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος επισκεπτών.

Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn