Εντυπωσίασε η εκδήλωση ” Αναζήτηση -Φωνή αύρας, λεπτή” στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

0
81
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και το ΝΠΔΔ Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων «Η Μηκώνη», στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δράσεων του Δήμου “Σικυώνια 2021”, συνδιοργάνωσαν χθες Τετάρτη 18 Αυγούστου την εκδήλωση                 “Αναζήτηση -Φωνή αύρας, λεπτή” στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Το έργο, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, Lorena Kirk-Giannoulis, Σωκράτη Λαμπρόπουλο και Κότσαλου Βενετία, πραγματεύεται την αέναη πορεία του ανθρώπου στον χώρο και τον χρόνο, το ταξίδι της ζωής από το παρελθόν και το παρόν, στο μέλλον, την γνώση, την κατανόηση και τον δαμασμό του υλικού κόσμου, την ανάγκη απελευθέρωσης από την χοϊκότητα, την φθορά και τον θάνατο, την αναζήτηση του δρόμου προς την αρμονία, την ειρήνη, την αλήθεια”. Ενώ οι αναφορές του στην σχέση και στην αλληλεπίδραση της ύπαρξης του ανθρώπου με τα στοιχεία της φύσης, αιτιολογούν την ταύτιση του με τον σκοπό και τον στόχο του Μουσείου.

Στον υπαίθριο χώρο (πλατεία) του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, τρείς συγχρονισμένες βιντεοπροβολές, αγκάλιασαν το κέλυφος του Μουσείου, υπό τον ήχο του «Κουαρτέτου σαξοφώνων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου» με την καθοδήγηση του Αρχιμουσικού Πελοπίδα Μαυρόπουλου. Στην εκδήλωση συμμετείχε και το χορευτικό εφηβικό σχήμα σύγχρονου χορού των Global Arts Studios σε χορογραφία της Δασκάλας χορού Σοφίας Γλυκοφρύδη.

photos: Panos Michalas – Mercourios Goumas

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn