Συνυπογράφηκε αίτημα των Δήμων Σικυωνίων-Νεμέας & Βέλου-Βόχας για την τάχιστη αποζημίωση των αγροτών-καλλιεργητών σουλτανίνας

0
20
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησαν οι τρεις από τους έξι δήμους της Κορινθίας συνυπογράφοντας αίτημα προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπύρο Λιβανό για την αποζημίωση της σουλτανίνας. Οι δήμαρχοι Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, Νεμέας Κώστας Φρούσιος και Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος ένωσαν τις φωνές τους υποστηρίζοντας τον αγροτικό κόσμο.

Οι τρεις δήμαρχοι επισημαίνουν στο κείμενο τους, τους άμεσους οικονομικούς κινδύνους που ελλοχεύουν, αν η αγροτική παραγωγή που δοκιμάστηκε διπλά από τους ανοιξιάτικους παγετούς και τον πολυήμερο καλοκαιρινό καύσωνα, δεν αποζημιωθεί κατά το μέγιστο δυνατόν.

Δεδομένου μάλιστα ότι οι παραγωγοί έχουν υλοποιήσει το σύνολο των εξόδων, οι οικονομικές συνέπειες θα διαχυθούν στην τοπική οικονομία, επιφέροντας μεγάλα προβλήματα σε όλες τις δραστηριότητες.

Οι τρεις δήμαρχοι προτείνουν αφενός την οριζόντια και τάχιστη αποζημίωση των αγροτών-καλλιεργητών σουλτανίνας, καθώς οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ θα καθυστερήσουν, αφού ο Οργανισμός έχει επιβαρυνθεί και λόγω των πυρκαγιών με μεγάλο φόρτο εργασίας, αλλά και ζητούν συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να τον ενημερώσουν διεξοδικά για το σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος σε σύντομη δήλωσή του σχετικά με την κίνηση των τριών δήμων, τόνισε ότι η αγροτική παραγωγή κυρίως των αμπελοειδών και ειδικά της σουλτανίνας, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της τοπικής οικονομίας και η διατάραξή του μπορεί να επιφέρει ανυπολόγιστες οικονομικές συνέπειες σε όλη την Κορινθία. «Γι’ αυτό λόγο» τόνισε «είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους αγρότες μας, γιατί αυτοί στηρίζουν έμμεσα αλλά ουσιαστικά το πλείστον των οικονομικών δραστηριοτήτων της περιοχής μας».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn