Παραίτηση με… αιχμές υπέβαλε η δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Πορεία Ευθύνης», Μαρίνα Ραντίτσα

0
516
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δεν ταιριάζει στην ίδια να κινείται μέσα σε «περιοριστικά πλαίσια με γνώμονα τον άκριτο και στείρο καταγγελτικό λόγο», κατηγορώντας ευθέως τον επικεφαλής του συνδυασμού Αλέξανδρο Πνευματικό για τον τρόπο που έχει επιλέξει να αντιπολιτεύεται η παράταξη.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν η κ.Ραντίτσα αποφάσισε να διαχωρίσει την θέση της από τον συνδυασμό «Πορεία Ευθύνης» και πλέον να πορευτεί ως ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος. Παράλληλα δηλώνει την επιθυμία της να «συμμετέχει και όχι να απέχει» από τα Δημοτικά δρώμενα. Μήπως αυτό σημάνει και την αλλαγή στον συσχετισμό δυνάμεων μέσα στο δημοτικό συμβούλιο; Ίδωμεν!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές έθεσα υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος, στην εκλογική περιφέρεια Τενέας του Δήμου Κορινθίων, με το συνδυασμό «Πορεία Ευθύνης». Το εκλογικό σώμα με τίμησε, αναδεικνύοντάς με μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων.

Μετά την από 01/09/2019 παρουσία μου και την αποκτηθείσα εμπειρία μου, διαπιστώνω ότι πλέον δεν μου ταιριάζει να κινούμαι μέσα σε περιοριστικά πλαίσια με γνώμονα τον άκριτο και στείρο καταγγελτικό λόγο ακόμα και για ζητήματα που αφορούν το τοπικό αλλά πρωτίστως το γενικό όφελος. Δεν μου αρέσει να αναλώνω δυνάμεις και ενέργεια για μικροπολιτική αλλά θέλω να αναζητώ την Μεγάλη Εικόνα. Το όφελος των πολλών, του συνόλου. Για αυτό δηλαδή για το οποίο έθεσα την προσωπικότητά μου υπό την κρίση του εκλογικού σώματος.

Ευρισκόμενη λοιπόν κάτω από το βάρος των παραπάνω σκέψεων αλλά κυρίως της ευθύνης των επόμενων πράξεων, βρέθηκα στο δίλημμα ή να σταματήσω εγκαταλείποντας απογοητευμένη μια πορεία που πριν από λίγο καιρό ξεκίνησα ή να την αλλάξω, να την διορθώσω. Διότι βαθιά πεποίθησή μου είναι ότι όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, αυτά που μας ενώνουν είναι , ή πρέπει να είναι, περισσότερα από αυτά που χωρίζουν.

Μετά τις παραπάνω σκέψεις αλλά και την παρότρυνση (και δεν το κρύβω) πάρα πολλών γνωστών και φίλων, αποφάσισα να διαχωρίσω την θέση μου από τον συνδυασμό «Πορεία Ευθύνης» και να είμαι πλέον ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος. Να είμαι ο εαυτός μου, η Μαρίνα του απλού κόσμου. Με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα να προσπαθήσω να προσφέρω και να συνεισφέρω στους συνδημότες, αυτό που δικαιούνται και αξίζουν. Ένα καλύτερο Δήμο, ένα καλύτερο Αύριο. Και στην δημιουργία αυτού του καλύτερου μέλλοντος, αποφάσισα να συμμετέχω και όχι να απέχω.

Είμαι βέβαιη ότι η πορεία του χρόνου, θα με δικαιώσει για αυτήν την επιλογή μου. Αν μη τι άλλο, θα νοιώθω ικανοποιημένη για το ότι προσπάθησα. Παραμένω δίπλα σας.

Με τιμή Μαρίνα Ραντίτσα

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn