Κόρινθος: Επαφές με παραγωγικούς & επιστημονικούς φορείς της Κορίνθου είχε ο Κ.Σκανδαλίδης

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Τρίτη 20 Ιουλίου, κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Κώστα Σκανδαλίδη επισκέφτηκε την Κόρινθο και συναντήθηκε με επιστημονικούς φορείς και τους εκπρόσωπους ελληνικής εταιρείας παραγωγής – συσκευασίας λιπασμάτων που απασχολεί μεγάλο αριθμό επιστημονικού προσωπικού και έχει και τμήμα έρευνας και τεχνολογίας. Στο Κλιμάκιο συμμετείχαν ο Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς, ο Γραμματέας της ΝΕ Κορινθίας Δημήτρης Αγγελόπουλος, τα μέλη της ΝΕ Κορινθίας Μαρίνος Κονδύλης, Παναγιώτης Δαλήβιγκας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλαος Γκιλίτσης.

Το κλιμάκιο αρχικά συναντήθηκε με τους προέδρους του Ιατρικού Συλλόγου, του Οδοντιατρικού Συλλόγου, και του Φαρμακευτικού Συλλόγου. Στον παραγωγικό διάλογο που ακολούθησε παρουσιάστηκαν οι θέσεις και οι πρωτοβουλίες του Κινήματος Αλλαγής με προτάσεις και πλήθος Ερωτήσεων στη Βουλή για την Κορινθία.

Οι επιστημονικοί φορείς μας ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ κατέθεσαν και τις δικές τους προτάσεις για την επίλυση τους. Τονίστηκε η ανάγκη στήριξης και αναγέννησης του ΕΣΥ, η προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η ανάγκη αλλαγής του χάρτη υγείας ανά νομό, η ανάγκη να μεταφερθεί ο συμβουλευτικός ρόλος στα θέματα υγείας στους κατά τόπους υγειονομικούς συλλόγους. Επισημάνθηκε η σημασία των εμβολιασμών και η ανάγκη να πειστεί ο κόσμος με επιστημονικά επιχειρήματα. Επισημάνθηκαν οι ελλείψεις ιατρών σε Κέντρα υγείας και στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Τονίστηκε η ανάγκη πρόσληψης οδοντιάτρων, η ανάγκη κάλυψης της προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας από τον ΕΟΠΥΥ, η ανάγκη αναπροσαρμογής των συντάξεων των υγειονομικών, ο σημαντικός ρόλος των φαρμακοποιών μέσα στην πανδημία, η ανάγκη στήριξης ΕΣΥ μέσω ΕΣΠΑ και Ταμείου Ανάκαμψης.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε τον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου, όπου συναντηθήκαμε με την Πρόεδρο και το ΔΣ του συλλόγου. Συζητήσαμε για τα προβλήματα του κλάδου, του κτηματολογίου, την εξαθλίωση των νέων δικηγόρων, το voucher «της ντροπής», τους σοβαρούς κινδύνους που δημιουργεί ο νέος πτωχευτικός κώδικας που δεν προστατεύει την 1η Κατοικία αλλά ευνοεί τα funds, επισημαίνοντας ότι μόνο το Κίνημα Αλλαγής ζητούσε οριστική λύση του προβλήματος και πραγματική προστασία της πρώτης κατοικίας. Κουβεντιάσαμε για τις ελλείψεις προσωπικού και υποδομών, για την ανάγκη επιτάχυνσης της δικαιοσύνης, για θέματα σχετικά με τους εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης διαφορών, για την ψηφιοποίηση της δικαιοσύνης, για την ανάγκη υποχρεωτικής παράστασης δικηγόρου για την ασφάλεια δικαίου, για την αυστηριοποίηση του ποινικού κώδικα και την ανάγκη χρηματοδότησης των δικηγορικών συλλόγων μέσω ΕΣΠΑ και Ταμείου Ανάκαμψης.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Κορινθίας, εκπροσώπους του Οικονομικού Επιμελητηρίου της ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και της ΕΕΤΕΜ Κορινθίας. Συζητήθηκαν προβλήματα όπως η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, η μεγάλη ανατίμηση πρώτων υλών, η έλλειψη αρδευτικού νερού, η έλλειψη ελέγχων από αγροτικές εισαγωγές που οδηγούν σε αθέμιτο ανταγωνισμό, η ανάγκη επιδότησης ξερικών καλλιεργειών, οι ενισχύσεις de minimis. Τονίστηκαν οι οικονομικές δυσκολίες που θα παρουσιαστούν τα δύο επόμενα χρόνια, η ανάγκη τα μέτρα στήριξης να μην είναι οριζόντια αλλά στοχευμένα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε κλάδου και της κάθε επιχείρησης και έγινε αναφορά και σε θέματα σχετικά με την «ασθένεια του λογιστή». Επισημάνθηκε ότι μέσα στην πανδημία η κυβέρνηση ενίσχυσε το μεγάλο κεφάλαιο με την μερίδα του λέοντος των χρημάτων και κατένειμε άνισα τον πλούτο. Έγινε κριτική στον καθορισμό προτεραιοτήτων από την κυβέρνηση και στον τρόπο λήψεων αποφάσεων, χωρίς διαβούλευση και χωρίς να λαμβάνει υπόψιν την ταυτότητα και τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περιφέρειας.

Στη συνέχεια συναντηθήκαμε με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας Φυτοθρεπτική ΑΒΕΕ. Συζητήσαμε για πρωτογενείς έρευνες που έχει κάνει η εταιρεία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, για την υπολίπανση καλλιέργειών λόγω υψηλού κόστους, για την ανάγκη εφαρμογής των ευρωπαϊκών κανονισμών με εθνικό – τοπικό γνώμονα, για επενδύσεις – εξαγωγές και για προβλήματα σχετικά με ανατιμήσεις πρώτων υλών και υψηλό τραπεζικό κόστος.

Κλείνοντας θέλουμε να επισημάνουμε ότι οι επιστημονικοί φορείς της Κορινθίας μας ενημέρωσαν ότι θα μας παραδώσουν σύντομα υπομνήματα όπου θα καταγράφεται το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και οι προτάσεις τους για την επίλυσή τους. Η ΕΕΤΕΜ μας παρέδωσε ήδη σχετικό υπόμνημα. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευτήκαμε ότι αφού παραλάβουμε και επεξεργαστούμε τα υπομνήματά τους, θα εντάξουμε στο πρόγραμμά μας προτάσεις και δίκαια αιτήματα, υποστηρίζοντας τα εντός και εκτός κοινοβουλίου και προτείνοντας καθημερινά στην κυβέρνηση πολιτικέςλύσεις για να στηριχθούν τώρα, με σχέδιο και με κάθε δυνατό τρόπο και οι επιστημονικοί φορείς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn