Φολέγανδρος: Μυστήριο με τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλιάς από το Βέλο

0
151
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τον γρίφο του δράματος προσπαθούν να λύσουν τις τελευταίες ώρες οι Αρχές, στη Φολέγανδρο,  αναζητώντας τα υπόλοιπα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ της τραγωδίας, ύστερα από τον μυστηριώδη θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλιάς. Τη στιγμή που διερευνώνται τα αιτία του τραγικού χαμού της νεαρής γυναίκας, αναζητούνται και τα ίχνη του φίλου της, ο οποίος αγνοείται για πάνω από 24 ώρες.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον, η 26χρονη κοπέλα η οποία είχε καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας και είχε σπουδάσει φαρμακοποιός, βρισκόταν στο νησί κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με τον νεαρό φίλο της, ο οποίος έχει καταγωγή από το Βραχάτι Κορινθίας.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό. Ύστερα από την πτώση η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο με ένα σακίδιο και μετά χάθηκε. Είναι πιθανόν ότι έπεσε στη θάλασσα.

Υπάρχει σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση των αστυνομικών αρχών για να βρουν το φίλο της 26χρονης για τον οποίο εκτιμούν ότι είναι ζωντανός.

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn