ΚΙΝΑΛ: Στηρίξτε – αποζημιώστε τους αγρότες της Κορινθίας

0
8
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σήμερα, οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Α. Πουλάς, Α. Πάνας και Γ. Αρβανιτίδης κατέθεσαν Ερώτηση στη Βουλή αναφορικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν σε αγροτικές παραγωγές στην Κορινθία, την Αργολίδα και την Χαλκιδική από τον πρόσφατο καύσωνα που κορυφώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Γίνεται αναφορά και σε ζημιές από προηγούμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, ζημιές που προκάλεσαν ο ανοιξιάτικος παγετός του Απριλίου σε αμπελοειδή – πυρηνόκαρπα–εσπεριδοειδή και οι υψηλές θερμοκρασίες του Μαΐου στα ελαιόδεντρα.

Ζητήσαμε να γίνει έγκαιρη εκτίμηση των ζημιών, γρήγορη πληρωμή των αποζημιώσεων και ενίσχυση των αγροτών που λόγω ζημιών, φορολογικών – ασφαλιστικών επιβαρύνσεων, υψηλού κόστους παραγωγής και επιπτώσεων πανδημίας δοκιμάζονται τα τελευταία χρόνια και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Ζητήσαμε ενημέρωση για το αν και πότε θα καταβληθεί το 40% της προκαταβολής των αποζημιώσεων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Επιπλέον, επειδή λόγω της κλιματικής αλλαγής όλο και πιο συχνά τα έντονα καιρικά φαινόμενα αυξάνουν τους κινδύνους για την αγροτική παραγωγή και το αγροτικό εισόδημα απαιτείται ο εκσυγχρονισμός και η ενδυνάμωση του συστήματος ασφάλισης της φυτικής παραγωγής και του ζωικού κεφαλαίου. Απαιτούνται βελτιώσεις και ερωτάται ο Υπουργός αν υπάρχει σχέδιο, πότε θα παρουσιαστεί και πότε θα εφαρμοστεί.

Αναλυτικά η Ερώτηση:

Κ.Ο. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΑΠ:7799/6/7/2021

Αθήνα, 6 Ιουλίου 2021

Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σ. Λιβανό

Θέμα: «Ζημιές από παρατεταμένο καύσωνα και έντονα καιρικά φαινόμενα στις Π.Ε. Κορινθίας, Αργολίδας και Χαλκιδικής»

Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες αμπελοειδών προξένησε ο παρατεταμένος καύσωνας της περασμένης εβδομάδας που κορυφώθηκε την περασμένη Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021.

Οι αγρότες της Κορινθίας, της Αργολίδας και της Χαλκιδικής, λόγω των μεγάλων ζημιών και του υψηλού κόστους παραγωγής αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και βρίσκονται σε απόγνωση.

Το αίτημα των αγροτών και των εκπροσώπων των συνεταιρισμών για έγκαιρη εκτίμηση των ζημιών και για γρήγορη πληρωμή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ είναι απολύτως λογικό και δίκαιο.

Φέτος πολλά εκτεταμένα και ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στη αγροτική παραγωγή των Π.Ε. Κορινθίας, Αργολίδας και Χαλκιδικής με πιο χαρακτηριστικό τον τελευταίο καύσωνα που κατέστρεψε αμπελοειδή, τον παγετό του Απρίλιου που έπληξε αμπελοειδή – πυρηνόκαρπα–εσπεριδοειδή και τις υψηλές θερμοκρασίες του Μαΐου που έπληξαν τα ελαιόδεντρα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η μείωση της παραγωγής προκάλεσε μεγάλα προβλήματα τόσο στους αγρότες όσο και στις επιχειρήσεις επεξεργασίας και εμπορίας των προϊόντων με συνέπεια και τη μείωση της απασχόλησης, είναι απαραίτητη η λήψη άμεσων μέτρων ανακούφισης των πληγέντων.

Με δεδομένο ότι λόγω της κλιματικής αλλαγής όλο και πιο συχνά τα έντονα καιρικά φαινόμενα αυξάνουν τους κινδύνους για την αγροτική παραγωγή και το αγροτικό εισόδημα

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

  1. Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα εκτίμησης των ζημιών και πληρωμής των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό και τον καύσωνα αγρότες;

  2. Προτίθεται η κυβέρνηση να λάβει μέτρα ανακούφισης των αγροτών και των επιχειρήσεων που λόγω των ζημιών αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα και πότε;

  3. Επειδή σύμφωνα με τους αγρότες υπάρχουν καθυστερήσεις στην εκτίμηση των ζημιών, πότε θα καταβληθεί το 40% της προκαταβολής των αποζημιώσεων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση;

  4. Έχοντας εξαντλήσει τη μισή κυβερνητική της θητεία, πότε επιτέλους η κυβέρνηση θα κάνει πράξη τις απαιτούμενες βελτιώσεις στο σύστημα ασφάλισης της φυτικής παραγωγής και του ζωικού κεφαλαίου που ζητούν όλοι οι αγρότες και οι αγροτικοί φορείς;

Οι ερωτώντες βουλευτές

Ανδρέας Πουλάς

Απόστολος Πάνας

Γιώργος Αρβανιτίδης

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn