Ολοκληρώθηκε ο περιφερειακός εκπαιδευτικός διαγωνισμός «1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα»

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο διαγωνισμός υλοποιήθηκε στο πλαίσιο εορτασμού της επετείου των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και συνδιοργανώθηκε από την  Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ) Πελοποννήσου και τους  Υπεύθυνους  Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.ΣΧ.Α.) Πελοποννήσου, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 Συνολικά κατατέθηκαν 93 συμμετοχές (βίντεο) από 66 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Δ.Ε. Πελοποννήσου. 864 μαθητές και μαθήτριες, με την υποστήριξη 103 εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων (στις ομαδικές συμμετοχές), εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και παρέδωσαν τις δημιουργίες τους που αποτυπώνονται σε βίντεο συνολικής διάρκειας άνω των 5 ωρών.

 Οι μαθητές/τριες μάς «ξενάγησαν» στην περιοχή τους, ανέδειξαν τοπικά ιστορικά στοιχεία – άγνωστα στο ευρύ κοινό – ενώ παράλληλα ασκήθηκαν (περπατώντας, ποδηλατώντας, τρέχοντας, σκαρφαλώνοντας, χορεύοντας), «παντρεύοντας» δύο αγαπητά τους γνωστικά αντικείμενα, την ιστορία και την φυσική αγωγή. Ταυτόχρονα, χρησιμοποίησαν την τεχνολογία για εκπαιδευτικούς σκοπούς και ανέπτυξαν τα δημιουργικά τους ταλέντα στη ζωγραφική, την ποίηση, την υποκριτική μέσα από τα δρώμενα που αποτύπωσαν στα βίντεο.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των συμμετοχών, οι ίδιοι οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν τα καλύτερα βίντεο, τα οποία βραβεύτηκαν με αθλητικά είδη.

 Η δράση ολοκληρώθηκε για την τρέχουσα σχολική χρονιά με μια λιτή διαδικτυακή τελετή βράβευσης, λόγω  των μέτρων για τον Covid19. Ευελπιστούμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε μια δια ζώσης, ανοικτή στο κοινό, τελετή στην Τρίπολη, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη διάχυση του αξιόλογου παραγόμενου υλικού. Το υλικό αυτό είναι διαθέσιμο σε όλους μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού στη διεύθυνση https://pelop.pde.sch.gr/?page_id=4034 .

 Ευχαριστούμε τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους/τις εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν, καθώς και όσους υποστήριξαν την δράση.

 Η Οργανωτική Επιτροπή του διαγωνισμού «1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα»

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn