ΚΙΝΑΛ: Άμεσα μέτρα στήριξης του αμπελοοινικού τομέα

0
28
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε συνέχεια της Ερώτησης που είχαμε καταθέσει στις 8 Μαρτίου 2021, οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, Απόστολος Πάνας, Γιώργος Αρβανιτίδης, Χρήστος Γκόκας, Μιχάλης Κατρίνης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Ευαγγελία Λιακούλη, Γεώργιος Μουλκιώτης, Ανδρέας Πουλάς και Κώστας Σκανδαλίδης κατέθεσαν νέα Ερώτηση στη Βουλή για τη στήριξη του αμπελοοινικού τομέα.

Αναλυτικά η Ερώτηση:

ΑΠ7692/30.06.21

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σ. Λιβανό

ΘΕΜΑ: «Άμεσα μέτρα στήριξης του αμπελοοινικού τομέα».

Κύριε Υπουργέ

Σε συνέχεια της υπ΄αριθμ. 4838/09-03-21 ερώτησης που σας είχαμε καταθέσει για τα αναγκαία αλλά και ουσιαστικά μέτρα στήριξης που χρειάζεται ο αμπελοοινικός τομέας, επανερχόμαστε, ύστερα και από την επιστολή της ΕΔΟΑΟ, της ΚΕΟΣΟΕ και του ΣΕΟ με την οποία εκφράζουν την ανησυχία του αμπελοοινικού κλάδου για την καθυστέρηση λήψης επειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Η κατακόρυφη μείωση του κύκλου εργασιών των οινοπαραγωγών, συνέπεια της μείωσης της κατανάλωσης οίνου, λόγω της πανδημίας αλλά και των παρατεταμένων και επαναλαμβανόμενων lockdowns και της συνακόλουθης αύξησης των αποθεμάτων κρασιού στις αποθήκες,  οδηγούν σε απόγνωση τους οινοπαραγωγούς και τις επιχειρήσεις του κλάδου και επιβάλλουν άμεσα και ουσιαστικά μέτρα στήριξης του αμπελοοινικού τομέα γενικότερα.

Οι επιχειρήσεις του αμπελοοινικού κλάδου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης ενώ όπως τονίζεται στην επιστολή, «η κατάσταση στον δοκιμαζόμενο κλάδο μας είναι δυσχερέστερη από την προηγούμενη χρονιά» και «τα αποθέματα βρίσκονται σε επίπεδα ρεκόρ, η αγορά της εστίασης και ο τουρισμός δεν έχουν ουσιαστικά ξεκινήσει ακόμη και ο τρύγος πλησιάζει».

Για την ενδυνάμωση του κλάδου οι οργανώσεις του αμπελοοινικού τομέα προτείνουν είτε το Μέτρο 21 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ), που αφορά τις ενισχύσεις προς τους παραγωγούς που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού, είτε τη χορήγηση ενισχύσεων ήσσονος σημασίας-de minimis ενώ ζητούν παράλληλα, όχι μόνο τη διασφάλιση αλλά την αύξηση του ποσού των 20 εκατ. ευρώ για το μέτρο του «πράσινου τρύγου» και παράλληλα εκτιμούν ότι είναι απαραίτητη η εφαρμογή του μέτρου της αποθεματοποίησης.

Επειδή πρέπει να στηριχθούν άμεσα οι αμπελουργοί και τα οινοποιεία που είναι αντιμέτωποι με μια οικονομική και παραγωγική καταστροφή

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ:

  1. Τι προτίθεστε να πράξετε ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης για τους αμπελουργούς και τα οινοποιεία και ποιος ο γενικότερος Κυβερνητικός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού στον  αμπελοοινικό τομέα;
  2. Ποια η θέση σας για τα μέτρα στήριξης που ζητούν η ΚΕΟΣΟΕ, η ΕΔΟΑΟ και ο ΣΕΟ και αναλύθηκαν παραπάνω;    

Οι ερωτώντες Βουλευτές

Βασίλης Κεγκέρογλου                                                                                                         

Απόστολος Πάνας

Γιώργος Αρβανιτίδης                                                                                                              

Χρήστος Γκόκας

Μιχάλης Κατρίνης                                                                                                    

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ευαγγελία Λιακούλη                                                                                                               

Γεώργιος Μουλκιώτης

Ανδρέας Πουλάς                                                                                                                     

Κώστας Σκανδαλίδης                 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn