Μ.Δόντης: κ.Δήμαρχε έχεις λάμψει με την απουσία σου μόνο τα κανάλια σε βλέπουν!

0
159
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Γράφει ο Μιχάλης Δόντης-Δημοτικός σύμβουλος Δ.Κορινθίων

Απολογισμός δύο χρονών δημαρχίας Νανόπουλου, κατάργησης του δημοτικού συμβουλίου φέρνοντας μόνο θέματα διεκπεραίωσης.

Παρέλαβες την καθαριότητα στο μείον και την πηγές στο μηδέν αντί να την εκτοξεύσεις και πανηγυρίζεις για το μηδέν.

Στην παραλία Σαρωνικού τα κουκουνάρια και τα ξύλα από τη φωτιά τουριστικό αξιοθέατο.

Είσοδος των Λουτρών Χορταριασμένη διάσπαρτα μπάζα κυκλώνουν τα φωτιστικά που σαπίζουν και το ένα πεσμένο. Θυμίζουν παρακμιακή κατάσταση.

Η μαρτυρική πηγή με πρόσβαση ενώ μονοπάτι γκρεμισμένο περιμένει αυτόν που θα τσακιστεί και η νέα ανακάλυψη του Δήμαρχου ότι η πηγή και η πλατεία διεκδικούνται από Ιδιώτες! Ίσως βρέθηκε περγαμηνή 3000 ετών με ονόματα ιδιωτών.

Κοκκώσι στο μοναδικό υδροβιότοπο οι θάμνοι και τα χόρτα επικίνδυνα για τους λουόμενους, πλήρης εγκατάλειψη, ευτυχώς που εθελοντές μάζεψαν τα σκουπίδια.

Το έργο της ΕΟ Επιδαύρου εδώ και τρεις μήνες σταματημένο ο εργολάβος δεν μπορεί να εργαστεί, τα φανάρια και η σηματοδότηση του δρόμου δεν θα γίνει και φέτος γιατί ο Δήμος δεν πρόβλεψε να μας δώσει παροχή ρεύματος ή ΔΕΗ. Κάποιο δυστύχημα παραμονεύει πάλι, ούτε την υλοποίηση έργων της προηγούμενης Δημοτικής αρχής δεν έχεις την ικανότητα να τελειώσεις. Η περιφέρεια άνοιγε μόνη της χωρίς τη βοήθεια του Δήμου όλα τα γεφύρια της ΕΟ Επιδαύρου την σταμάτησαν γιατί άραγε; Η επόμενη πλημμύρα έρχεται δώσε χέρι βοήθειας στην περιφέρεια, το έργο βρίσκεται στον αστικό ιστό αρμοδιότητα μας είναι, η επόμενη πλημμύρα έρχεται!

Μετά από προ ημερησίας διάταξης θέμα της πλώρης δημιουργίας πήγες στο αμόνι με έναν κουβά πίσσα και τα κανάλια ξοπίσω σου άραγε ήταν μεγαλύτερος ο κουβάς η κάμερα;

Έφερες μία μελέτη για το Ξενία Αρχαίας Κορίνθου που το κόστος της μελέτης ξεπερνούσε κατά πολύ το κόστος ανέγερσης του κτιρίου.

Για την αλλαγή φωτιστικών στο Δήμο η εταιρεία μας είπε ότι πληρώνουμε στην ΔΕΗ 1900000 ευρώ ενώ η υπηρεσία του Δήμου είπε 1100000 ευρώ. Κατάφερες να το φτάσεις στο ύψος που η εταιρεία ήθελε κάνοντας τα μαθηματικά έκθεση ιδεών. Ξέχασες ίσως ότι εκπροσωπείς τον Δήμο.

Τα παραπάνω για την διαχείριση διότι από μελέτες το απόλυτο μηδέν βρήκες μελέτες έτοιμες και δεν μπορείς να τις υλοποίησης. Μόνο πίσσες μπορείς να ρίξεις τον τελευταίο χρόνο πριν τις εκλογές πιστεύοντας ότι ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου.

Θα έχεις την τύχη ενός πρωθυπουργού που ασφαλτόστρωνε μέχρι τελευταία ώρα πριν από τις εκλογές, αλλά μέσα στην κάλπη βρήκε μαύρο! Περισσότερο από τις πίσσες που έριχνε.

Δήμαρχε έχεις λάμψει με την απουσία σου μόνο τα κανάλια σε βλέπουν. Στεναχωρούμαι βέβαια διότι η παράταξη μας ”Πνοή Δημιουργίας” με τον Νίκο Σταυρέλη, δεν θα παραλάβει καμιά μελέτη και θα πρέπει από τώρα να σχεδιάζουμε και να φτιάχνουμε μελέτες για να είμαστε έτοιμοι την άλλη μέρα μετά τις εκλογές.

Καλή σας νύχτα κύριε δήμαρχε!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn