Π.Λαμπρινός: Σε σκουπιδότοπο μετατρέπεται ο χώρος που εκχερσώθηκε από τα ελαιόδεντρα στην Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου

0
48
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Γράφει ο Παναγιώτης Λαμπρινός (Δημοτικός σύμβουλος Δ.Κορινθίων)

«ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ…

Το τελευταίο διάστημα υποχρεώθηκα να πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους… Ανέβηκα λοιπόν @ κατέβηκα συνολικά 8 φορές..

Στις 4 από τις διαδρομές αυτές συνάντησα εμπρός μου ή διασταυρώθηκα γυρίζοντας, με τριαξονικά φορτηγά, που μετέφεραν μεγάλες ελιές κατάλληλα περιποιημένες για μεταφύτευση σε διάφορες περιοχές των Αθηνών όπως κατάλαβα…

Ξαναέρχεται μπροστά στα μάτια μου, η εικόνα των 250 ελαιόδεντρων, που κόπηκαν με εντολή του κου Δημάρχου και του τοποτηρητή Αντιδημάρχου της τοπικής ενότητας Άσσου- Λεχαίου για να εισπράξει ο Δήμος 3.750€ περίπου..

Επειδή η παράταξή μας πρώτη έφερε το θέμα αυτό στην επικαιρότητα , στο Δ.Σ που έγινε στις 22/6 /2020, πρέπει να μας πει κάποιος , γιατί ένα χρόνο μετά ( παρά κάτι μέρες) , η περιοχή αντί να γίνει Αθλητικό Κέντρο όπως μας ανέφεραν, (φυσικά κατόπιν εορτής), έγινε ένας Απέραντος Σκουπιδότοπος 12 στρεμμάτων..

Γιατί αντί να γίνει πρώτα η σχετική Μελέτη του έργου και όλες οι πρέπουσες ενέργειες ώστε να φτάσει το έργο αυτό μέχρι την δημοπράτηση, εσείς απφασίσατε @προχωρήσατε πρώτα στην εκχέρσωση του χώρου δημιουργώντας όπως ήδη ανέφερα ένα νέο σκουπιδότοπο από το πουθενά, για 3.750€.

ΕΥΧΟΜΑΙ κάθε επιτυχία στο θεάρεστο έργο σας…

Υστερόγραφο..

α) φώτο 1 κορμοί από την εκχέρσωση…

β) Φ 2 μεταφύτευση ελαίων σε δήμο της Αθήνας…

γ) Φώτο 3 ο χώρος σήμερα γεμίζει απορρίμματα..

δ) Μπορούσατε να δίνατε κι εσείς , αν είχε προγραμματιστεί σωστά τις ελιές για μεταφύτευση, περισσότερα χρήματα θα έμπαινα στα ταμεία του Δήμου»!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn