Την βοήθεια του Υ.Ε.Α. στις αποκαταστάσεις της περιοχής Σχίνου, ζήτησαν Χ.Δήμας & Γ.Γκιώνης

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επίσκεψη στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο πραγματοποίησαν σήμερα ο Υφυπουργός Χ.Δήμας και ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παραχώρηση μηχανημάτων έργου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκειμένου να συνδράμουν στον καθαρισμό και την ταχύτατη αποκατάσταση της περιοχής του Σχίνου που έχει πληγεί από την πυρκαγιά και κυρίως της αγροτικής οδοποιίας.

Όπως είναι γνωστό η καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Σχίνου το βράδυ της Τετάρτης 19 Μαΐου 2021 προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο φυσικό περιβάλλον, το οδικό δίκτυο και σε κατοικίες.

Ο Υπουργός απάντησε θετικά στο αίτημα για την παραχώρηση μηχανημάτων έργου για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης του δικτύου και την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων που ενδέχεται να προκληθούν από την καταστροφή της βλάστησης στην καμένη έκταση, η οποία εκτιμάται σε 20.000 στρέμματα εντός χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου – Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σύμφωνα με την Υπηρεσία FireHub του Κέντρου Αριστείας BEYOND του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn