Δήμος Κορινθίων: Καθαρισμός και διαμόρφωση της παραλίας Ποσειδωνίας το Σάββατο 5 Ιουνίου

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

H Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου. Η ημέρα θεσπίστηκε το 1972 από τη Γενική Συνέλευση του OΗΕ στην Στοκχόλμη με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σε θέματα που αποτελούν κυρίαρχη απειλή για το Περιβάλλον

Δύο χρόνια αργότερα, το 1974, εορτάστηκε η πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με τίτλο “Μόνο μια γη”.

Παρόλο που η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος εορτάζεται ετησίως από το 1974, μόλις το 1987 άρχισε να εφαρμόζεται η ιδέα της ανάθεσης της θέσης του οικοδεσπότη σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο. Φέτος η χώρα οικοδεσπότης είναι το Πακιστάν.

Για το 2021 το σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος είναι:

«Επανασχεδιασμός, αναδημιουργία, αποκατάσταση»

(Reimagine. Recreate. Restore )

και εστιάζει στην αποκατάσταση των οικοσυστημάτων

Η ημέρα Περιβάλλοντος 2021, θα αποτελέσει και την αρχή της διεθνούς δράσης (2021-2030) για την αποκατάσταση των οικοσυστημάτων των Ηνωμένων Εθνών (UN), μια παγκόσμια πρωτοβουλία για την αποκατάσταση και αναβίωση ποικίλων οικοσυστημάτων, από τις κορυφές των βουνών μέχρι τα βάθη της θάλασσας.

Τιμώντας την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος ο Δήμος κορινθίων θα προβεί σε εθελοντικό καθαρισμό και διαμόρφωση της παραλίας Ποσειδωνίας. Η θάλασσα της Ποσειδωνίας ανήκει στον Κορινθιακό κόλπο, ο οποίος συγκαταλέγεται ως προστατευόμενη περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ με το N.4519/2018 και Κωδικό GR 2450007

Ο καθαρισμός έχει συμβολικό χαρακτήρα και στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και στην ενεργό συμμετοχή μαθητών, κατοίκων της πόλης, της Ποσειδωνίας και άλλων φορέων για μια ακτή καθαρή χωρίς απορρίμματα.

Λόγω της πανδημίας Covid-19, ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. Ο Δήμος θα διαθέσει τα υλικά πρώτης ανάγκης (γάντια μιας χρήσης, σακούλες απορριμμάτων και αντισηπτικά ).

Σημείο συνάντησης : Παραλία Ποσειδωνίας, ώρα 9 π.μ , Σάββατο 5/6/2021

με τις μάσκες σας !

Ας ενεργοποιηθούμε χωρίς άγχος , Ας τολμήσουμε χωρίς δισταγμό

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn