Επίσκεψη του Προέδρου ΕΛ.Γ.Α. στις πληγείσες από τον παγετό περιοχές της Κορινθίας

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος επισκέφθηκε χθές, 27 Μαΐου, τις πληγείσες περιοχές από τον παγετό στην Περιφερειακή Ενότητα της Κορινθίας.

Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιο Γκιολή, τα στελέχη του Υποκαταστήματος ΕΛ.ΓΑ., τον Υφυπουργό κ. Χρίστο Δήμα, τον Υφυπουργό κ. Νίκο Ταγαρά, τη βουλευτή κ. Μαριλένα Σούκουλη παρευρέθηκε σε αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής, στον Άγιο Βασίλειο, στον Κουταλά, στο Ζευγολατιό για να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος της ζημίας στο φυτικό κεφάλαιο, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων μηνών.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στο κτίριο της Π.Ε. Κορινθίας, παρουσία του Προέδρου ΕΛ.Γ.Α.

Ο κ. Λυκουρέντζος δήλωσε, μετά την επίσκεψή τους στις αγροτικές καλλιέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας: «Είμαστε μπροστά σε μία πρωτόγνωρη καταστροφή. Είναι μία ζημία που αφορά από τις καλλιέργειες της Κεντρικής Μακεδονίας μέχρι την Δυτική Πελοπόννησο. Είναι μία ζημία, η οποία κατά ένα μέρος εντάσσεται στις αποζημιώσεις του κανονισμού του ΕΛ.Γ.Α. και κατά ένα άλλο δεν εντάσσεται στον Κανονισμό μας. Αλλά η κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιος Λιβανός κι εμείς ως Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. έχουμε αποφασίσει οι ζημίες αυτές να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο, που αντιμετωπίζονται αυτές που εντάσσονται στον Κανονισμό μας. Θα αξιολογηθούν με τους ίδιους όρους αλλά θα αποζημιωθούν από άλλο χρηματοδοτικό εργαλείο, την ίδια περίοδο όμως, των πληρωμών, για τις οποίες σχεδιάζουμε να υπερβούμε τις δεσμεύσεις του ΕΛ.Γ.Α και να συντομεύσουμε τα χρονικά όρια, ούτως ώστε να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που δοκιμάζονται».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής σημείωσε ότι η Περιφέρεια θα είναι δίπλα στον αγρότη σε ότι χρειαστεί. «Ο αγροτικός τομέας είναι το νούμερο ένα στην Κορινθία. Στηριζόμαστε στον αγροτικό κόσμο», υπογράμμισε.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι δυνατότητες αποζημίωσης των αγροτών με τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζο να επισημαίνει ότι η Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn