46η εθελοντική αιμοδοσία από την τράπεζα αίματος του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας, Αγ. Θεοδώρων

0
18

Όπως είναι σε όλους σας γνωστό στον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων λειτουργεί  Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Σκοπός της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των Δημοτών για την αναγκαιότητα και την διάδοση του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η συμβολή όλων στον αγώνα που δίνει η χώρα, προκειμένου να γίνει αυτάρκης σε αίμα και το σπουδαιότερο η εξασφάλιση αίματος για όλους τους κατοίκους του Λουτρακίου, της Περαχώρας, των Ισθμίων  των Πισίων  του Σχοίνου και των Αγ. Θεοδώρων σε μια δύσκολη στιγμή, αφού η Τράπεζα και τα αποθέματά της ανήκουν σε όλους τους κατοίκους του Δήμου.

Πρέπει όλοι να γίνει συνείδηση ότι το αίμα είναι αναντικατάστατο. Δεν πουλιέται, ούτε αγοράζεται. Ρέει μέσα στις ανθρώπινες φλέβες, απ’ όπου μπορεί να αντληθεί για να δοθεί με αίσθημα αγάπης και ανθρωπιάς στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, χαρίζοντας το πολυτιμότερο γι’ αυτούς αγαθό, την υγεία.

        Η προσφορά αίματος αποτελεί την μεγαλύτερη προσφορά ζωής. Αποτελεί την υψίστη πράξη κοινωνικής συνεργασίας. Μεταγγίζει ζωή στους λήπτες και χαρίζει χαρά στους δότες.

Το μήνυμα είναι σαφές, δώστε αίμα και νιώστε την χαρά αυτής της προσφοράς. Μπορεί να βρεθείτε κάποτε και εσείς ή κάποιοι δικοί σας άνθρωποι στην ανάγκη να χρησιμοποιήσετε αυτό το αίμα.

 Δίνοντας αίμα σώζεις μια ζωή που ίσως αύριο είναι η δική σου….!

Καλούνται όλοι την  ΤΕΤΑΡΤΗ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 από τις 09.00 π.μ μέχρι τις 13.00 μ.μ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου σε μια εκδήλωση αγάπης, χαράς και ζωής, που διοργανώνουν η Δημοτική Τράπεζα Αίματος και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων.