Εκδόθηκε το περιοδικό «σχεδία» μετά από έξι μήνες αδράνειας

0
124
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Μάιος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους ανθρώπους της «σχεδίας». Δεν ήταν μόνο η επανεκκίνηση του περιοδικού, μετά από έξι μήνες αδράνειας, αλλά, από τις αρχές του μήνα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των περισσότερων πωλητών του ελληνικού περιοδικού δρόμου έγινε η καταβολή του έκτακτου επιδόματος για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, συνολικού ύψους 1.068€. Ήταν μεγάλη η χαρά, βαθιά η ανάσα. Ήταν μια τεράστια ανακούφιση για τους ανθρώπους, οι οποίοι είδαν ξαφνικά να ανατρέπεται, για μια ακόμη φορά, η ζωή τους όλη, να χάνουν το αποκούμπι που αποτελεί γι΄ αυτούς η «σχεδία», η «καλημέρα» του κόσμου, η καλοσύνη του ξένου. Νωρίτερα, στα μέσα Μαρτίου, ο υπουργός Εργασίας κ. Κ. Χατζηδάκης είχε δεχθεί στο γραφείο του κάποιους από τους ανθρώπους της «σχεδίας», τον κ. Μιχάλη και τον κ. Φώτη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, η υφυπουργός Εργασίας κ. Δ. Μιχαηλίδου, αλλά και ο Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γ. Σταμάτης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι πωλητές της «σχεδίας» μοιράστηκαν την εμπειρία, τους προβληματισμούς, τις σκέψεις, τις αγωνίες τους.

Στη αυτή την τόσο σημαντική εξέλιξη, αυτή τη μικρή κοινωνική κατάκτηση, συνέβαλαν πολλοί και με πολλούς τρόπους. Ξεχωριστή μνεία, όμως, πρέπει να γίνει στους 38 υπέροχους εκείνους ανθρώπους από τον δημοσιογραφικό και τον καλλιτεχνικό χώρο, κυρίως, που με ανοιχτή επιστολή τους στις αρχές Μαρτίου έστρεψαν τα φώτα της δημοσιότητας στο θέμα. Δεν χωρά αμφιβολία ότι η δική τους κινητοποίηση ανέδειξε πειστικά και επιτακτικά τα ζητήματα, τα φώτισε ακόμη περισσότερο, συμβάλλοντας καθοριστικά όχι μόνο στο να βρεθεί μία λύση στο ζήτημα του επιδόματος, αλλά, πιστεύουμε, και στο να ανταποκριθεί άμεσα, να σκύψει η πολιτεία πιο ενεργά πάνω από τον φτωχό άνθρωπο, σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη εποχή. Να δει και εκείνους που μοιάζουν, ώρες ώρες, αόρατοι. Θα τους ευχαριστούμε πάντα από τα βάθη της ψυχής μας για την κινητοποίηση, την υποστήριξη, την αγάπη.
*Το περιεχόμενο της επιστολής και τα ονόματα των ανθρώπων που την υπογράφουν μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα της «σχεδίας»: https://shedia.gr/…/epidoma-h-adeia-eidikoy-skopoy-gia…/

**Στη φωτογραφία τέσσερις από τους καλλιτέχνες (Α. Αϊδίνη, Γ. Στάνκογλου, Β. Χαραλαμπόπουλος, Μ. Τριανταφυλλίδου) που συμμετείχαν σε αυτή την ενέργεια και στην δράση μας “πωλητής για μία ώρα”

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn