To Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου έλαβε μέρος στον διαγωνισμό «Ευρωπαϊκό Μουσείο της χρονιάς 2020» (video)

0
117
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το βραβείο «Ευρωπαϊκό Μουσείο της χρονιάς 2020» διεκδίκησαν δυο ελληνικά Μουσεία, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου και το Μουσείο Άγγελου Σικελιανού.

Ο θεσμός του European Museum of the Year Award (EMYA) θεσπίστηκε το 1977 και τελεί υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης, με στόχο να βραβεύει, σε ετήσια βάση, την καλύτερη μουσειακή πρακτική στην Ευρώπη και να ενθαρρύνει τις καινοτόμες δράσεις στην κοινωνία των Μουσείων.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Μπορεί το Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου να μην κέρδισε το Ευρωπαϊκό Βραβείο για το έτος 2020 στην τελετή που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 6 Μάϊου 2021, αλλά η υποψηφιότητα του ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός και αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για την επανέκθεση του Μουσείου, σε όλους όσους διοργάνωσαν εκδηλώσεις, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις, που έφεραν νέα πνοή στον χώρο αυτό και απέδειξαν ότι ένα Μουσείο γεμάτο ανθρώπους που χαίρονται, που διασκεδάζουν, που μαθαίνουν, που εκπαιδεύονται, που βιώνουν τον πολιτισμό με όλες τους τις αισθήσεις, είναι ένα Μουσείο που εκτός από ωραίο παρελθόν έχει και ωραιότατο μέλλον »!!

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn