ΕΟΔΥ: 193 θετικοί μαθητές & εκπαιδευτικοί Λυκείων σε 55.809 self test από το πρωί της Κυριακής

0
48
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επιστροφή στα θρανία αύριο για εκπαιδευτικούς και μαθητές των Λυκείων της χώρας, έχοντας μαζί τους την βεβαίωση αρνητικού τεστ που έκαναν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας & του ΕΟΔΥ θετικά τεστ εντοπίστηκαν σε 98 εκπαιδευτικούς και λοιπό προσωπικό των σχολείων (σύμφωνα με δήλωσή τους στην πλατφόρμα), και αρνητικά τεστ 18430. Με τα τεστ εντοπίστηκαν 193 μη συμπτωματικοί δυνητικά νοσούντες, που θα πρέπει να κάνουν επαναληπτικό τεστ και σε κάθε περίπτωση να μην επιστρέψουν στις 1350 σχολικές μονάδες.

Να επισημάνουμε ότι εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, εκδίδεται από την πλατφόρμα σχολική κάρτα θετικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνουν και στη συνέχεια μεταβαίνουν εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών σε μια από τις δημόσιες δομές, όπως αυτές είναι αναρτημένες στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr, για δωρεάν επαναληπτικό έλεγχο.

Μέχρι να μεταβούν στη δημόσια δομή και μέχρι την ολοκλήρωση της κλινικής εκτίμησης και της αξιολόγησης των ευρημάτων, οι διαγνωσθέντες/είσες θετικοί/ες μαθητές/τριες και οι οικείοι τους παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ακολουθώντας τις οδηγίες του Πρωτοκόλλου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn