Ελληνική σημαία τοποθέτησε στον Ακροκόρινθο ο Δήμος Κορινθίων (photos)

0
93
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με αφορμή την αυριανή Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και των εορτασμών για την συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της  Ελληνικής επανάστασης, ο Δήμος Κορινθίων τοποθέτησε μια τεράστια Ελληνική σημαία στους πρόποδες του Ακροκορίνθου.

Παρόλο που οι περισσότεροι επικροτούν τις κινήσεις αυτές, δεν λείπουν γνώμες ανθρώπων που μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επικρίνουν την πρακτική αυτή. Πρώην στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων, μας επισήμανε ότι η γαλανόλευκη μπορεί μόνο να επαίρεται και να ανεμίζει και “δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται σαν ταπετσαρία”.

Αναζητήσαμε μετά από αυτή την πληροφορία το σχετικό τυπικό και πράγματι στον νόμο 851 του 1978 και στο άρθρο 6 που ισχύει ακόμα αναφέρεται ρητά ότι η Σημαία δεν πρέπει να κρεμιέται από μπαλκόνια ή παράθυρα χωρίς κοντάρι.

Στην καθαρεύουσα, όπως είναι διατυπωμένη η διάταξη: “Η Εθνική Σημαία δεν ανακρεμάται επί εξωστών ή παραθύρων άνευ κοντού”. Στο ίδιο άρθρο ορίζεται ότι η Σημαία “δεν χρησιμοποιείται προς κάλυψιν αγάλματος ή προτομής. Εις την περίπτωσιν ταύτην δύναται να χρησιμοποιηθή ύφασμα με τα Εθνικά χρώματα. Δεν χρησιμοποιείται δι’ οιονδήποτε διαφημιστικόν ή εμπορικόν σκοπόν. Δεν απορρίπτεται εις τα άχρηστα, αλλά, αντικαθισταμένη λόγω παλαιότητος, καταστρέφεται κατά προτίμησιν διά της πυράς”.

Το σχόλιό μας: ”Η αγάπη για την πατρίδα είναι κάτι που κάθε ένας από εμάς οφείλει να έχει βαθιά χαραγμένο μέσα του” γιατί σαν Έλληνες θα πρέπει να μας ενώνουν περισσότερα απ’ όσα μας χωρίζουν.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn