«Ίβυκος»: 3ο διαδικτυακό σεμινάριο λαογραφίας

0
46
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών-Περαχωριτών «Ο Ίβυκος» διοργανώνει και σας προσκαλεί με χαρά στο 3Ο διαδικτυακό σεμινάριο λαογραφίας, με θέμα:

 «Χοροί της ανατολικής Μακεδονίας (Σέρρες-Δράμα) – Βεβαιότητες και Κατασκευές», την Κυριακή 04 Απριλίου 2021 και ώρα 19.00’μ.μ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom, με τη μορφή σύγχρονης διαδικτυακής εκπαίδευσης.

Σε μια φτωχή καλλιτεχνικά περίοδο, ο Σύλλογος συνεχίζει διαδικτυακά την προσπάθειά του για κοινωνική επαφή και επικοινωνία, με αίσθημα ευθύνης και με βασικό γνώμονα τη συνεχή επιμόρφωση στον λαϊκό μας πολιτισμό και την άυλη πολιτιστική μας κληρονομιά.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Δρ. Χρήστος Παπακώστας, Επίκουρος Καθηγητής Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Ε.Κ.Π.Α.,  πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έχοντας εκπονήσει στο ίδιο τμήμα και Μεταδιδακτορική Έρευνα με θέμα: «Λαϊκός Πολιτισμός και Διαδίκτυο: η περίπτωση του YouTube».

Παράλληλα, είναι χοροδιδάσκαλος ελληνικών παραδοσιακών χορών και καθηγητής παραδοσιακών κρουστών, ενώ συμμετέχει σε διάφορα σχήματα παραδοσιακής μουσικής.

  • Κόστος εγγραφής/συμμετοχής: 10€

  • Για την εγγραφή σας καθώς και για πληροφορίες-διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα από τα κάτωθι:

  • στο τηλέφωνο 6974-607284, κα Σεραφείμ Γιούλη

  • στο e-mail gr.1984@gmail.com

  • με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook «Ο ΙΒΥΚΟΣ Σύνδεσμος Λουτρακιωτών-Περαχωριτών», https://www.facebook.com/ivykos.gr

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες πιστοποιητικά παρακολούθησης, η βιβλιογραφία καθώς και υλικό του σεμιναρίου.

                                    Λουτράκι, 22/03/2021

                                      Το Δ.Σ. του Ίβυκου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn