Επίσκεψη του Χρίστου Δήμα στο Κέντρο Υγείας Κιάτου (Κ.Υ.Κ.), και τα χωριά Κεφαλάρι & Πύργο

0
50
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επίσκεψη του Υφυπουργού  Χρίστου Δήμα, σήμερα στο Κέντρο Υγείας Κιάτου (Κ.Υ.Κ.), όπου ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών. Ο Διευθυντής Κ.Υ.Κ Νίκος Χρυσικός και ο Αναπληρωτής Ν.Κοκιόπουλος , διαβεβαίωσαν τον κ.Δήμα πως η διαδικασία διεξάγεται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς και σε πολύ καλές υγειονομικές συνθήκες. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σικυωνίων Γιώργος Τσολάκος και Βασίλης Δομετίου.

Ο κ. Υφυπουργός ευχαρίστησε το ιατρικό-νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για την αξιοθαύμαστη δουλειά και  την συνεισφορά τους καθ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

 Στη συνέχεια ο Κορίνθιος πολιτικός επισκέφτηκε το Κεφαλάρι και τον Πύργο, όπου παραδόθηκε στις τοπικές κοινότητες τεχνολογικός εξοπλισμός για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των γραφείων των κοινοτήτων, ευγενική προσφορά της Τράπεζας Αττικής. Ακολούθησε συζήτηση με τους δυο Προέδρους κ. Νίκο Παπαγεωργόπουλο και κ. Προκόπη Βυζά, για τα καθημερινά προβλήματα των χωριών (οδοποιία, καλλιέργειες, σχολεία) καθώς και για τις εξελίξεις όσον αφορά την πανδημία. Στην συνάντηση στον Πύργο παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn