Rally Κορίνθου 2021: Συνεργασία Α.Λ.Α.Κ. και Π.Ε. Κορινθίας για την διοργάνωση

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την διοργάνωση του Rally Κορίνθου 2021 , η οργανωτική επιτροπή του αγώνα είχε συνάντηση με το Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Αναστάσιο Γκιολή .

Στην συνάντηση έγινε παρουσίαση των δραστηριοτήτων του σωματείου μας και συζήτηση για τις δυνατότητες  ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού στον Νομό μας μέσα από τις δράσεις και πρωτοβουλίες της Αγωνιστικής Λέσχης Κορινθίας .

Για το Rally Κορίνθου 2021 , που σύμφωνα με το  Πρόγραμμα του 2021 της ΟΜΑΕ , είναι ενταγμένο στο Κύπελλο Χώματος,και θα γίνει 10-11 Απρίλιου , η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι Θεσμικός Υποστηρικτής της διοργάνωσης .

Φυσικά από την κουβέντα δεν έλειψε το Rally Acropolis και η προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα και ειδικά στην Κορινθία . Ο Αντιπεριφερειάρχης για μια ακόμα φορά μας επιβεβαίωσε  την  στήριξη  της Επιτροπής και του Υπουργείου Αθλητισμού, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη κ.Νίκα για την επιστροφή του αγώνα . Το Δ.Σ της ΑΛΑκορινθίας και η οργανωτική επιτροπή του Rally Kορίνθου ευχαριστεί τον κ. Γκιολή για την συνάντηση και την στήριξη του

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn