Γ. Ψυχογιός: Αγώνας για τα δικαιώματα των γυναικών που είναι δικαιώματα όλων

0
15
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η 8 Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης των διαχρονικών αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Είναι ακόμα μία ημέρα αφύπνισης για ένα παρόν και μέλλον με ουσιαστική ισότητα των φύλων και πλήρη χειραφέτηση των γυναικών και των κοριτσιών.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των γυναικών τιμούμε τις γυναίκες που παλεύουν καθημερινά να ανταποκριθούν στις πολλαπλές ιδιότητες και τους ετερόκλητους ρόλους που επωμίζονται τόσο στη δημόσια όσο και την ιδιωτική σφαίρα,

Γυναίκες εργαζόμενες στις Υπηρεσίες Υγείας και άλλες θέσεις της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά της πανδημίας.

Γυναίκες που έχουν πληγεί πολύ περισσότερο από την κρίση δουλεύοντας επισφαλώς και χάνοντας τις θέσεις εργασίας τους.

Γυναίκες που οι συνεχόμενοι εγκλεισμοί έχουν οδηγήσει σε αύξηση ενδοοικογενειακής βίας και έχουν προκαλέσει έκρηξη νέων μορφών ψυχολογικής και σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας και το διαδίκτυο.

Η κυβέρνηση του  ΣΥΡΙΖΑ νομοθέτησε και εφάρμοσε ό,τι πιο σύγχρονο και προοδευτικό υπήρχε στην πολιτική φύλου και άνοιξε το δρόμο για την κατάκτηση της ουσιαστικής ισότητας μέσα από την καθολικότητα των δικαιωμάτων. Δυστυχώς, η κυβέρνηση της ΝΔ ανέκοψε αυτή την πορεία έχοντας ήδη επιφέρει οπισθοδρόμηση και σε αυτό το πεδίο.

Εμείς θα συνεχίσουμε καθημερινά με δράσεις και παρεμβάσεις εντός κι εκτός Βουλής, τον αγώνα για όλες τις γυναίκες χωρίς διακρίσεις. Γυναίκες εργαζόμενες, αγρότισσες, συνταξιούχες, μητέρες, γυναίκες Ρομά, μωρομάνες κρατούμενες στις φυλακές, γυναίκες μετανάστριες και πρόσφυγες. Γιατί για μας, τα δικαιώματα των γυναικών είναι δικαιώματα όλων και η υπεράσπισή τους περνάει μέσα από την εξάλειψη των ανισοτήτων και την κοινωνική χειραφέτηση.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn