ΞΕΝΙΑ συνέχεια…..

0
195
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
  Γράφει ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης

Στις 17/2/2021, στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων η συντριπτική πλειοψηφία των συμβούλων (18) καταψήφισε την πρόταση της Δημοτικής αρχής για την υπαγωγή σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα την μελέτη 4/2021 με τίτλο: ¨Αποκατάσταση Κτιρίου «ΞΕΝΙΑ» Αρχαίας Κορίνθου και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου¨

Σήμερα 19/2/2021, σύμφωνα με την άποψη του Δημάρχου οι 18 δημοτικοί σύμβουλοι δεν έπρεπε «να καταψηφίσουν την μελέτη που είχε κόστος υπολογισμένο σωστά, από τις υπηρεσίες, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου και τους πίνακες που προβλέπονται για ανάλογες περιπτώσεις».

Οδηγώντας τη σκέψη και ένα βήμα παραπέρα ο Κος Δήμαρχος είπε ότι αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι, στην ουσία δεν θέλουν την ανάπτυξη της περιοχής της Αρχαίας Κορίνθου, ενώ ο ίδιος και η παράταξή του επιθυμούν την γενικότερη ανάδειξη της περιοχής…..

Αναφερόμενος δε στην παράταξη της Πνοής Δημιουργίας, ανέφερε ότι θριαμβολογούν.

Ας δούμε όμως την πραγματική εικόνα και να μη μείνουμε στον επικοινωνιακό ελιγμό που ο Κος Δήμαρχος, επιχείρησε σήμερα.

Μίλησε για κόστος καλά υπολογισμένο. Είναι έτσι?

Ερώτημα 1ο: Πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το κτίριο του Ξενία?

Απάντηση: 280 τετρ. μέτρα

Άρα η μελέτη που έχει σωστά υπολογισμένο το κόστος αλλά, αναγράφει 350 τετραγωνικά μέτρα κτιρίου μάλλον εννοεί κάποιο κτίριο που όλοι εμείς αγνοούμε την ύπαρξή του.

Άραγε τα 70 τ.μ. διαφοράς πως επηρεάζουν το σωστά υπολογισμένο, κατά τα λεγόμενά του, κόστος της μελέτης? Το αυξάνουν ή όχι?

Ερώτημα 2ο: Στους πίνακες που επισυνάπτω μέσα από τη μελέτη διαβάζω στα Η/Μ για ανελκυστήρες, εγκατάσταση λοιπών ασθενών, εγκατάσταση ατμού (ίσως η ανάπτυξη της Αρχαίας όπως την σχεδιάζουν ξεκινά με ένα στεγνοκαθαριστήριο), εγκατάσταση υποσταθμού κ.λ.π. Αυτά που θα χρησιμεύσουν? Στην ανάδειξη και αξιοποίηση του Ξενία?

Και Τέλος ερώτημα 3ο: Ποιος είναι ο συντάκτης της μελέτης? Είναι μέσα από την υπηρεσία?

Καθώς τη μελέτη δεν την υπογράφει κανένας υπάλληλος της Τ.Υπηρεσίας.

Πρέπει όμως να τονίσουμε και μια μεγάλη αλήθεια, που σκόπιμα από πλευράς Δημάρχου δεν έγινε γνωστή:

Την πρόταση δεν την καταψήφισαν, μόνο οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας αλλά και με το δικό τους τρόπο, είτε ακόμα και με την απουσία τους και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Κου Δημάρχου.

Κλείνω με μία συμβουλή: Καταλαβαίνω ότι η αγωνία κάτι να κάνετε, κάτι να προτείνετε για το Δήμο μεγαλώνει. Η κατάθεση προτάσεων και η ωρίμανση έργων είναι δύσκολο σπορ. Και δυστυχώς δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Όταν μάλιστα κάποιος προσπαθεί πριν μάθει να γράφει το Α να φτάσει στο Ω, ένα είναι βέβαιο. Το ένα λάθος θα δίνει τη θέση του στο επόμενο.

Και το σημαντικότερο όλων, μην αρχίσετε και εσείς να θεωρείτε εχθρούς της ανάπτυξης και εν τέλει εχθρούς του Δήμου, όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη από εσάς.

Άλλωστε ο ρόλος των δημοτικών συμβούλων είναι να ελέγχουν τις πράξεις και της παραλείψεις της δημοτικής αρχής.

Ακολουθεί απόσπασμα της μελέτης, προς επιβεβαίωση των παραπάνω:

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn