Γ.Ν. Κορίνθου: Διατηρούμε την πεποίθηση ότι το Δημ. Συμβούλιο και ο Δήμαρχος Κορινθίων θα μας απαλλάξουν από τον βραχνά του προστίμου

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου, αισθάνεται το καθήκον να εκφράσει την ευαρέσκεια της για την, με μεγάλη πλειοψηφία, αναβολή του θέματος για την επιβολή σε βάρος του Νοσοκομείου Δημοτικών Τελών κλπ. ποσού 460.000,00€ περίπου.

Διατηρούμε την πεποίθηση ότι το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος Κορινθίων θα αντιληφθούν ότι η επιβολή κι η είσπραξη, μετά από δεκαετίες, Δημοτικών Τελών από το Νοσοκομείο, θα αφαιρέσει απαραίτητους και αναγκαίους πόρους από την δραστηριότητά μας, ιδιαίτερα υπό τις παρούσες κρίσιμες συνθήκες.

Καλούμε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να αρθούν στο ύψος των
περιστάσεων και με γενναία, κυριολεκτικά, απόφαση και ανεξάρτητα από το νομικό υπόβαθρο που τους παρέχει βάσιμο έρεισμα να μας απαλλάξουν από τον βραχνά του πιο πάνω προστίμου και να αποδείξουν έμπρακτα, επιτέλους, ότι βοηθούν , συμπαρίστανται και συμμετέχουν στην άοκνη προσπάθεια μας, να αναβαθμίσουμε το Νοσοκομείο μας και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα την πανδημία του covid.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn