Μαριλένα Σούκουλη: Ευχαριστώ Τετράδη-Κούρο για την άμεση κινητοποίηση τους μετά το εγκληματικό συμβάν!

0
186
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τις ευχαριστίες της προς τους Διοικητές Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, για την άμεση κινητοποίησή τους στο πρόσφατο εγκληματικό συμβάν, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας, Μαριλένα Σούκουλη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας κο Χαράλαμπο Τετράδη καθώς κα τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κορινθίας κο Νικόλαο Κούρο για την άμεση κινητοποίηση τους μετά το εγκληματικό συμβάν. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από την Κορινθία Υφυπουργό κο Χρίστο Δήμα, Υφυπουργό κ. Νικ. Ταγαρά, τον Βουλευτή του Σύριζα κο Γιώργο Ψυχογιό και τους συναδέλφους της Κοινοβουλευτικής μου Ομάδας για την συμπαράσταση αλλά και για την άμεση και δημόσια καταδίκη της εγκληματικής ενέργειας εναντίον του πολιτικού μου γραφείου στην Κόρινθο.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους δημοκρατικούς πολίτες της Κορινθίας για το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης ενάντια σε μια άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια που στόχευε στην πεμπτουσία της Δημοκρατίας μας. Αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ λιγότερα από αυτά που μας Ενώνουν! Συνεχίζουμε δυναμικά!» #marilenasoukouli #Korinthia #korinthia

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn