Το Mare West είναι και πάλι ανοιχτό!

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με ένα μεγάλο χαμόγελο και απόλυτη τήρηση των μέτρων ασφαλείας, το Mare West σας υποδέχεται και πάλι στις εγκαταστάσεις του για τις αγορές σας. Μάλιστα, οι χειμερινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου, είναι η τέλεια αφορμή για να ανανεώσετε τη διάθεση αλλά και την γκαρνταρόμπα σας με τα αγαπημένα σας brand σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον.

Με άνετες εξωτερικές εγκαταστάσεις και σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, το Mare West είναι η καλύτερη επιλογή για αγορές με απόλυτη ασφάλεια και τήρηση αποστάσεων.

Τα καταστήματα θα λειτουργούν καθημερινά και το Σάββατο από τις 09:00 έως και τις 20.00 σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, ενώ τα MIKEL και Αλεξάνδρειο θα λειτουργούν με take away. Το Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά 08.00 – 20.00.

Σε αυτή τη φάση, η Παιδική Χαρά, το Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής, ο παιδότοπος Volta Fun Town και το κατάστημα ΟΠΑΠ θα παραμείνουν κλειστά, ενώ και το Mini Bus δεν θα πραγματοποιεί προς το παρόν τα δρομολόγιά του.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn