Στο Κιάτο βρίσκεται αυτές τις ημέρες η κινητή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας (ΕΙΟ)

0
58
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στο Κιάτο, έδρα του Δήμου Σικυωνίων, βρίσκεται αυτές τις ημέρες η κινητή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας (ΕΙΟ), στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί -σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και των Δήμων της Κορινθίας, το οποίο αφορά δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας και διενέργεια Τεστ ΠΑΠ, για όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν.

Tην μονάδα -η οποία το προηγούμενο χρονικό διάστημα υλοποίησε το εν λόγω πρόγραμμα στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης- επισκέφθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής και ο εντεταλμένος σε θέματα Υγείας Περιφερειακός Σύμβουλος, γιατρός κ. Άγγελος Χρονάς, με την ιδιότητά του και ως εκπρόσωπος του ΕΙΟ. Τα δύο στελέχη της Περιφέρειας συνόδευαν ο αντιδήμαρχος οικονομικών Δήμου Σικυωνίων κ. Γιώργος Τσολάκος και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, κα Βάσω Μπουζιάνη.

Ως πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκαν πάνω από τριάντα ραντεβού εξετάσεων και περίπου ήδη τετρακόσια έχουν προγραμματιστεί τηλεφωνικά. Το πρόγραμμα θα μείνει τουλάχιστον για τους επόμενους δύο μήνες, όπως φάνηκε πως ήταν απαραίτητο και στους προηγούμενους Δήμους με στόχο την εξυπηρέτηση όσο το δυνατό περισσότερων γυναικών.

Ο κ. Γκιολής τόνισε πως «στόχος μας είναι η πρόληψη πάντα και ακόμα περισσότερο τώρα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας εν μέσω μίας παγκόσμιας πανδημίας, είμαστε δίπλα στην τοπική μας κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο. Οι ανάγκες που διαμορφώνονται είναι πολλές και διαφόρων ειδών και χρέος μας είναι να στεκόμαστε αρωγοί με τις πράξεις μας».

Οι ενδιαφερόμενες για ραντεβού προκειμένου να εξετασθούν στην κινητή μονάδα θα πρέπει να απευθύνονται, είτε στον Δήμο Σικυωνιων, είτε στην Π.Ε. Κορινθίας (τηλέφωνα 2742360130, 2742360601 και 2741360664). Υπενθυμίζεται ότι μαστογραφία μπορεί να γίνει σε ηλικίες άνω των 40 ετών, ενώ το Τέστ ΠΑΠ σε ηλικίες άνω των 25 ετών.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn