ΗΠΑ: «Πρωτοφανής επίθεση κατά της Δημοκρατίας»

0
28
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σύσσωμος ο συστημικός αμερικανικός Τύπος έκανε λόγο για απόπειρα πραξικοπήματος εκ μέρους του απερχόμενου προέδρου, εκτίμηση που υιοθέτησε άλλωστε και ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Ανταμ Κίτσινγκερ, ο οποίος χαρακτήρισε δειλία εκ μέρους του Τραμπ τη συμβουλή προς τους οπαδούς του να είναι ειρηνικοί. Είχε προηγηθεί άλλωστε η προτροπή του να διαδηλώσουν προς το Καπιτώλιο και να διαμαρτυρηθούν για την ψηφοφορία. Νουθεσίες για αυτοσυγκράτηση δέχθηκε η Ουάσιγκτον από διάφορες απροσδόκητες πλευρές, ακόμη και από την…Τουρκία, η οποία ζήτησε να πρυτανεύσει η μετριοπάθεια, η κοινή λογική για να ξεπεραστεί η εγχώρια πολιτική κρίση.

«Μετά σπό τέσσερα χρόνια στο θώκο του, ο Τραμπ ποδοπάτησε τις πολιτικές νόρμες, επιτέθηκε στους δημοκρατικούς θεσμούς, επιχείρησε να απαξιώσει κυβερνητικές υπηρεσίες, προώθησε αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας και παραπέμφθηκε από την Βουλή», σημείωσε στη δική του ανάλυση στην εφημερίδα Wasgington Post, o Ντέιβιντ Νακαμούρα. Αφότου ηττήθηκε στις εκλογές του Νοεμβρίου οι επικριτές του Τραμπ προειδοποιούσαν για την προσπάθειά του να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα φέρνοντας ένα νέο επίπεδο κινδύνου: «την πρώτη απόπειρα πραξικοπήματος στην αμερικανική ιστορία με στόχο την παράνομη διατήρηση της εξουσίας», συμπλήρωσε.

Πέρα από τον προοδευτικό Τύπο της χώρας πάντως, ακόμη και το άλλοτε φίλα προσκείμενο Fox News καυτηρίαζε τις επαίσχυντες σκηνές στο κτίριο του Καπιτωλίου και προέβαλε τις δηλώσεις αποδοκιμασίας εκ μέρους του Ρεπουμπλικανού ηγέτη της Γερουσίας, Μιτς Μακόνελ ότι «οι ισχυρισμοί Τραμπ για τις εκλογές περιλαμβάνουν σαρωτικές θεωρίες συνωμοσίας». Η συντηρητική Wall Street Journal σημείωσε πως τα επεισόδια αποδεικνύουν τον διχασμό στους κόλπους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

πηγή: Kathimerini

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn