Σουμάχερ: 7 χρόνια από το ατύχημα που συντάραξε τον κόσμο της F1

0
68
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 29 Δεκεμβρίου, από την ημέρα του σοβαρού ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο θρυλικός πιλότος της Formula 1, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, καθώς έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις. Από τότε η ζωή του κορυφαίου αθλητή στη Formula 1 άλλαξε για πάντα.

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου του 2013, λίγες ημέρες πριν από τα 44α γενέθλιά του, ο Σουμάχερ είχε πάει μαζί με τον γιό του Μικ για σκι. Ο Γερμανός πιλότος, αν και έμπειρος σκιέρ, έχασε την ισορροπία του και χτύπησε με δύναμη με το κεφάλι σε βράχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Στο σημείο του ατυχήματος έφτασαν μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών οι τραυματιοφορείς. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στο Μουτιέ, με τον Σουμάχερ να έχει ακόμη τις αισθήσεις του.

Μελέτη του βίντεο και φωτογραφικού υλικού από την κάμερα που ήταν στο κράνος του Σουμάχερ έδειξαν ότι ο Γερμανός δεν έκανε σκι με μεγάλη ταχύτητα την ώρα που χτύπησε και αν δεν φορούσε το προστατευτικό κράνος θα είχε χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Η είδηση του ατυχήματος του Σουμάχερ προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, με τηλεοπτικά δίκτυα απ’ όλον τον κόσμο να κατασκηνώνουν μπροστά από την είσοδο του νοσοκομείου, για να μην χάσουν ούτε μισή πληροφορία για την κατάσταση του Γερμανού.

Τον Ιανουάριο του 2019, με αφορμή τα 50α γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ, η σύζυγός του Κορίνα “έσπασε” τη σιωπή της και με ανακοίνωση ευχαρίστησε όσους στέκονται στο πλευρό της οικογένειας.

“Είμαστε ευτυχείς και σας ευχαριστούμε ολόψυχα που γιορτάζετε τα 50ά γενέθλια του Μίκαελ μαζί του και μαζί μας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται σε καλά χέρια και ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Σας παρακαλούμε να αντιληφθείτε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίκαελ και αφήνουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο η υγεία, στην ιδιωτική σφαίρα. Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και υγιές 2019” ανέφερε η Κορίνα Σουμάχερ.

Τον Ιανουάριο του 2020, ο Ιταλός νευροχειρουργός Νίκολα Ατζιάρι, αποκάλυψεο Μίκαελ Σουμάχερ είναι πολύ καταβεβλημένος και διαφορετικός. “Είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στις αγωνιστικές πίστες”, είπε Nicola Acciari σύμφωνα με τη Daily Mail. “Θα πρέπει να φανταστούμε ένα άτομο πολύ διαφορετικό από αυτό που θυμόμαστε στις πίστες της Formula 1, με μία αλλοιωμένη οργανική, μυϊκή και σκελετική δομή, εξαιτίας του τραύματος του στο κεφάλι”, ανέφερε μιλώντας στο Diario Uno.

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn