Συμμετοχή του Dr. Χρήστου Αναγνωστόπουλου στον συνδυασμό  «Όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο»

0
160
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η συμμετοχή του Dr. Χρήστου Αναγνωστόπουλου στον συνδυασμό  «Όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο», έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η απόφαση του Χρήστου Αναγνωστόπουλου να ασχοληθεί με την αναμόρφωση του αγαπημένου μας αθλήματος στην Κορινθία σηματοδοτεί την κοινή μας βούληση να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διακυβέρνησης των αθλητικών οργανισμών.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος – τόσο με τις αθλητικές εμπειρίες που αποκόμισε ως ποδοσφαιριστής σε όλα τα γήπεδα του νομού μας [Θύελλα Κρηνών, ΠΑΕ Κόρινθος (Β’ & Γ’ Εθνική), Παγκορινθιακός, Λουτράκι ‘93, Ολυμπιακός Λουτρακίου, ΠΑΣ Κόρινθος], όσο και με την επιστημονική κατάρτιση στο συγκεκριμένο τομέα – θα επιβοηθήσει καθοριστικά στην αναγέννηση του κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος τιμάει με την επιστημονική του παρουσία την Κορινθία μας στο εξωτερικό, και η διαθεσιμότητα του να βοηθήσει ανιδιοτελώς το κορινθιακό ποδόσφαιρο αποτελεί εξαιρετικό δείγμα ήθους και άδολης αγάπης προς την αθλητική κοινότητα του τόπου μας. Αρχές που αποτελούν τον κεντρικό πυρήνα φιλοσοφίας του συνδυασμού μας.

Καλώς ήρθες στο σπίτι σου Χρήστο!

Από την πλευρά του, ο Dr. Χρήστος Αναγνωστόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αποτελεί εξαιρετική τιμή για εμένα να συμμετέχω ενεργά με τις γνώσεις και τις ιδέες μου στη προσπάθεια που ξεκινά ο ‘κοντοχωριανός’ μου, και καλός φίλος, Γιώργος Τριαντάφυλλος. Η επιθυμία μου να συμβάλλω στην αναγέννηση του κορινθιακού ποδοσφαίρου εδράζεται στην πεποίθηση μου ότι η χρηστή διακυβέρνηση δεν αποτελεί προνόμιο λίγων και πιο εξελιγμένων ποδοσφαιρικά κρατών.

Στην Ελλάδα, και στην Κορινθία μας, μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα διαφορετικό μοντέλο ποδοσφαιρικής λειτουργίας που θα επιτρέψει στο άθλημα και στους αθλητές να απελευθερώσουν τις πραγματικές δυνατότητές τους. Αυτό όμως προϋποθέτει μια διαφορετική αθλητική φιλοσοφία και νοοτροπία καθώς και, σίγουρα, διαφορετικό τρόπο εργασίας. Πρωτίστως, στρατηγικό πλάνο. Δηλώνω παρών σε αυτή την προσπάθεια, εδώ στον τόπο που έπαιξα ποδόσφαιρο. Στη Kορινθία που κατέχει πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου».

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Dr. Χρήστος Αναγνωστόπουλος είναι Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης & Επιχειρηματικότητας του Βρετανικού Πανεπιστημίου University of Central Lancashire Cyprus καθώς και Επίκουρος Καθηγητής Αθλητικής Διοίκησης & Επιχειρηματικότητας στην εν λόγω Σχολή. Ταυτόχρονα διατηρεί μόνιμη θέση ως Αναπληρωτής Καθηγητής στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μόλντε (Νορβηγίας) με γνωστικό αντικείμενο την ‘Αθλητική Διοίκηση’.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μπέρμινγχαμ της Αγγλίας και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Ποδοσφαιρικής Επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Birkbeck), μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου (London School of Economics), ενώ ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι της Αγγλίας.

Είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής σε εννέα διεθνή επιστημονικά περιοδικά που σχετίζονται με τη διοίκηση αθλητισμού ενώ στο συγγραφικό του έργο περιλαμβάνονται πάνω από 120 επιστημονικές δημοσιεύσεις (βιβλία, άρθρα, διεθνή συνέδρια).

Πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συγγραφή του πρώτου πανεπιστημιακού συγγράμματος στην ελληνική βιβλιογραφία που πραγματεύεται τη διακυβέρνηση στον αθλητισμό (βλ. Διακυβέρνηση Αθλητικών Οργανισμών, Εκδόσεις: Μπένου), ενώ το 2019 συν-επιμελήθηκε τον πρώτο στη διεθνή βιβλιογραφία ερευνητικό τόμο στην αθλητική διακυβέρνηση (Εκδόσεις: Edward Elgar Publishing House). Από το 2018 και έκτοτε, έχει εξασφαλίσει πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ από συμμετοχή σε εφτά ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα που πραγματεύονται την διακυβέρνηση και την επιχειρηματικότητα στον αθλητισμό.

Από το 2017 έως το 2019 διετέλεσε εκλεγμένο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικής Διοίκησης, ενώ πρόσφατα εντάχθηκε στο δωδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας (Ι.ΚΟΚ). Το 2018 τού ανατέθηκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) η συγγραφή του πρώτου Κώδικα Χρηστής Διακυβέρνησης των Αθλητικών Ομοσπονδιών Κύπρου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn