Γ.Ψυχογιός: Δέσμευση Βορίδη για την καταβολή των 1500 στους πωλητές λαϊκών αγορών

0
34
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
ÁÑÃÏÓ - ÌÅ ÌÁÓÊÅÓ ÊÕÊËÏÖÏÑÏÕÍ ÏÉ ÐÏËÉÔÅÓ - ÐÑÏËÇÐÔÉÊÁ ÌÅÔÑÁ ÃÉÁ ÔÏÍ ÊÏÑÏÍÏÉÏ// ÓÔÉÃÌÉÏÔÕÐÏ ÓÔÇ ËÁÉÊÇ ÁÃÏÑÁ 18/3/2020 (Eurokinissi-ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ ÂÁÓÉËÇÓ)

Κατά τη διάρκεια συζήτησης Επίκαιρης Ερώτησης του βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γ. Ψυχογιού, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την στήριξη των λεμονοπαραγωγών και των αγροτών της Κορινθίας, ο βουλευτής μεταξύ άλλων και μεταφέροντας την αγωνία και τις έντονες διαμαρτυρίες των αγροτών του Νομού, ζήτησε από τον Υπουργό να δοθεί άμεσα το βοήθημα των €1500, στους παραγωγούς που αποκλείστηκαν από τις λαϊκές αγορές λόγω των μέτρων του covid 19 και να προβλεφθούν και περαιτέρω μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης για αυτούς λόγω του δεύτερου lockdown.

Ο κ. Βορίδης στην απάντησή του, δεσμεύθηκε ρητώς ότι το ποσό των €1500 θα καταβληθεί στους λογαριασμούς όλων των δικαιούχων πωλητών λαϊκών αγορών ,το αργότερο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα από την ερώτηση του βουλευτή και την απάντηση του Υπουργού, για το συγκεκριμένο θέμα στον σύνδεσμο:

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn