Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου: Αγών Αγάπης… Αδιάκοπος!

0
263
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τριάντα χρόνια έχουν περάσει από την ίδρυση του, με πρωτοβουλία  του συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Το Ευθύμειο κέντρο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει 150 παιδιά που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, κινητικά προβλήματα και νοητική στέρηση.

Είναι το μοναδικό κέντρο  αποθεραπείας και αποκατάστασης στο νομό Κορινθίας, που καλύπτει τις ανάγκες και των νομών Αργολίδας και Αρκαδίας. Εκτός από τα εργαστήρια λογοθεραπείας, εργοθεραπείας , κινησιοθεραπείας, λειτουργούν και προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης.

Τμήματα ζωγραφικής, υφαντικής, αγγειοπλαστικής και κατασκευής διακοσμητικών δώρων.

Η κυρία Νικολοπούλου  πρόεδρος του Ευθύμειου  δίνει καθημερινά μαζί με το διοικητικό συμβούλιο και τους συνεργάτες της, εξειδικευμένο προσωπικό και φίλους τον δικό της αγώνα να παραμείνει το Ευθύμιο κέντρο ,στο κέντρο του ενδιαφέροντος, για την Kορινθιακή κοινωνία. Το μεγάλο στοίχημα είναι η κινητοποίηση δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, φυσικών προσώπων στη στήριξη των δραστηριοτήτων του κέντρου και των ξεχωριστών και δημιουργικών παιδιών που φιλοξενεί.

Η νέα χορηγία της ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ Α.Ε και του προέδρου της κ.Χρήστου Τσαούση έρχεται να καλύψει μια ανάγκη για τα παιδιά που φιλοξενούνται μόνιμα στη νέα πτέρυγα δωρεά του κ. Δημητρίου Χρήστου προς τιμή της συζύγου του.

Ένα μικρό λεωφορείο ειδικά κατασκευασμένο στο εξωτερικό, με ράμπα για την μετακίνηση των παιδιών με το αμαξίδιο τους.

Με θαυμασμό στα παιδιά, αναγράφεται στο μικρό λεωφορείο. Μια φράση κλειδί του χορηγού κ.Χρήστου Τσαούση.

Ένα μήνυμα από καρδιάς, περήφανο και αλληλεγγύης, για τα παιδιά του Ευθύμειου,  για το σμαράγδι του νομού Κορινθίας όπως λέει η κ. Νικολοπούλου.

Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε η συμβολή των χορηγών, των ανθρώπων με ευαισθησία είναι καθοριστική για την λειτουργία του Ευθύμειου κέντρου.

Γράφει ο Ντίνος Παπαντωνίου   

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn