Συνεχής η προσφορά στην κοινωνία της ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ Χ. Β. ΤΣΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.

0
284
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε μια διαρκή τροχιά προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο του Νομού Κορινθίας, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η εταιρία ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ Χ. Β. ΤΣΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. Αυτή την φορά η εταιρία δώρισε στο ΕΥΘΥΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ένα μικρό λεωφορείο προκειμένου να μετακινούνται τα παιδιά με κινητικά προβλήματα . Το Δ.Σ. του κέντρου εξέδωσε το κάτωθι δελτίο τύπου, εκδηλώνοντας τις ευχαριστίες του προς την επιχείρηση.

«Η πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα παιδιά του Ευθύμειου Κέντρου και της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ευχαριστούν την εταιρεία ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ Χ. Β. ΤΣΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. για την έμπρακτη αγάπη τους προς τα παιδιά μας. Η δωρεά του μικρού λεωφορείου θα βοηθήσει τα μέγιστα στην λειτουργική ζωή των παιδιών μας.
Λόγω των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε την τελετή παραλαβής για να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στην πολυετή προσφορά σας προς τα παιδιά μας.
Επιφυλασσόμαστε τελειώνοντας η πανδημία και βγαίνοντας υγιείς όλοι μας από αυτή την κατάσταση, να καταφέρουμε να σας αποδώσουμε τις ευχαριστίες μας, εμείς και τα παιδιά μας».

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ
Η πρόεδρος
Νικολοπούλου Αργυρή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn