Ξεκίνησε η τηλεκπαίδευση για Γυμνάσια & Λύκεια – Απουσίες για όσους δεν συμμετέχουν

0
25
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με τηλεκπαίδευση που περιλαμβάνει κανονική κάλυψη της διδακτέας ύλης και απουσίες πραγματοποιούνται από σήμερα τα μαθήματα για τους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων της χώρας.

Τα διαδικτυακά μαθήματα διαρκούν 40 λεπτά ενώ το πλαίσιο για για την τηλεκπαίδευση έχει οριστεί από το υπουργείο Παιδείας, από τον Σεπτέμβριο, καθώς ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να σταματήσει τα δια ζώσης μαθήματα ένα σχολείο ή κάποια σχολική τάξη. Ανησυχία εκφράζεται από γονείς , μαθητές και εκπαιδευτικούς για το αν θα αντέξει το δίκτυο την ταυτόχρονη χρήση internet από χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Από σήμερα στα σχολεία θα πρέπει να πηγαίνουν οι εκπαιδευτικοί που δεν διαθέτουν υπολογιστή στο σπίτι τους για να κάνουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σύμφωνα με υπουργική απόφαση που αναφέρει τα εξής: «Όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολική μονάδα που τελεί σε καθεστώς προσωρινής αναστολής ή απαγόρευσης λειτουργίας, ως μέτρο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19, υποχρεούνται να παρέχουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Εκπαιδευτικοί οι οποίοι δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ταμπλέτα ή έξυπνο τηλέφωνο και εξ αυτού του λόγου αδυνατούν να παράσχoυν εξ αποστάσεως εκπαίδευση, υποχρεούνται να προσέρχονται κατά τις ώρες διδασκαλίας τους στις σχολικές μονάδες, όπου υπηρετούν, οι οποίες συνεχίζουν κανονικά την διοικητική τους λειτουργία, προκειμένου να προσφέρουν τις εκπαιδευτικές τους υπηρεσίες κάνοντας χρήση των υποδομών και του εξοπλισμού που διαθέτει η σχολική μονάδα».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn