Πρεμιέρα σήμερα για τις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πρεμιέρα κάνουν σήμερα, Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως τις 14 Νοεμβρίου. Σημειώνεται ότι την Κυριακή 1η Νοεμβρίου παρέμειναν κλειστά τα καταστήματα έπειτα από απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ)  οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κάνουν τις αγορές τους κατά την περίοδο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων.

-Να οριοθετούν τις ανάγκες τους και να προγραμματίζουν πάντα με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνουν αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.

-Να μην παραλείπουν να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο τις τιμές αλλά και την ποιότητα των προϊόντων.

-Δεν πρέπει να γίνεται σύγχυση, μεταξύ εκπτώσεων και προσφορών. Οι εκπτώσεις αφορούν προϊόντα της σαιζόν ενώ οι προσφορές, όπου η έκπτωση είναι ιδιαίτερα υψηλή, αφορούν συνήθως είδη παρωχημένης εποχής.

-Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσετε, δεν έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn