Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας συναντήθηκε με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου «Η Τριήρης»

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη πραγματοποίησαν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, εκπρόσωποι του νεοσύστατου Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου για μια αρχική γνωριμία και συζήτηση.

Στην συνάντηση εκ μέρους του Συλλόγου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος Παπαμιχαήλ, ο Ταμίας κ. Γιώργος Γιαμπουράνης και ο Γραμματέας κ. Γιώργος Λιάκουρας, οι οποίοι έκαναν μια παρουσίαση του Συλλόγου και εξήγησαν στον Πρόεδρο τον λόγο ίδρυσης του. Στη συνέχεια εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στην Αρχαία Κόρινθο και την ανάγκη για περισσότερη προβολή της περιοχής τους.

Ο κ. Πιτσάκης αφού τους άκουσε προσεχτικά, πρότεινε να εισηγηθεί στον Δήμο έτσι ώστε το τουριστικό περίπτερο της Αρχαίας Κορίνθου να παραχωρηθεί στο Σύλλογο και να αξιοποιηθεί για την προώθηση της Αρχαίας Κορίνθου. Επίσης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί στον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Καινοτομίας, κ. Χρήστο Δήμα για την δημιουργία μιας εφαρμογής (mobile application) που θα παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι τουρίστες με την είσοδο τους στην Αρχαία Κόρινθο. Θα πρόκειται για μια διαδραστική πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που θα ενημερώνει τους χρήστες για όλα αυτά που προσφέρει η πόλη (φαγητό, αξιοθέατα, φύση, δραστηριότητας κα).

Ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε λέγοντας ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα βοηθήσει και με άλλους τρόπους το Σύλλογο και στο κομμάτι της προβολής αλλά και σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και κατάρτιση των μελών του. Η συνάντηση έκλεισε με τον κ. Πιτσάκη και τους εκπροσώπους του Συλλόγου να δίνουν τα χέρια για μια αμοιβαία συνεργασία.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn