Ανησυχία του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας για την ύπαρξη κρουσμάτων covid-19 στην δομή φιλοξενίας μεταναστών Κορίνθου

0
82
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενηθούν οι οικογένειες προσφύγων και μεταναστών που έφτασαν, στο στρατόπεδο της Κορίνθου, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο του σχεδίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση για την αποσυμφόρηση των νησιών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιατρικό Σύλλογος Κορινθίας με αφορμή 3 κρούσματα covid-19 στην ανοιχτή και την κλειστή  δομή φιλοξενίας μεταναστών Κορίνθου τις τελευταίες ημέρες.

«Η μεγάλη αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κορινθία προκαλεί ανησυχία στις τάξεις των ιατρών. Ως Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας έχουμε συχνά στο παρελθόν αναφερθεί στις δομές μεταναστών που έχει ο νομός μας, κρούοντας τους κινδύνους που υπάρχουν εκατέρωθεν των τειχών από την αρχή της επέλασης του κορονοϊού.

Έτσι, μετά την ενημέρωσή μας, για την ύπαρξη 2 θετικών κρουσμάτων στην ανοιχτή δομή μεταναστών (στρατόπεδο Κορίνθου) και 1 κρούσματος στη κλειστή δομή (ΠΡΟΚΕΚΑ), προχωρήσαμε άμεσα σε επίσκεψη στον χώρο του στρατοπέδου, όπου ο διοικητής κος Άγγελος Καραφωτιάς συντόνισε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, του Ερυθρού Σταυρού και του διεθνούς οργανισμού μετανάστευσης. Σε αυτό το σημείο να τονιστεί πως τα κρούσματα αυτά είναι απομονωμένα, καθώς και οι στενές τους επαφές.

Συζητήθηκε και Πραγματοποιήθηκε:
⦁ Η εντατικοποίηση και αυστηροποίηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, εντός και εκτός της δομής.
⦁ Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ έγκαιρα από τον διοικητή της ανοιχτής δομής.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας θα ήθελε να εκφράσει συγχαρητήρια στον διοικητή κο Καραφωτιά για τον άρτιο έλεγχο της ανοιχτής δομής και δεσμεύεται στο επόμενο διάστημα να επισκεφθεί την κλειστή δομή».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn