Τρίκαλα Κορινθίας: Σαββατοκύριακο στην «μικρή Ελβετία» της Ελλάδας

0
347
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Καθαρός αέρα, υπέροχο τοπίο, ονειρεμένο φαγητό και εξαιρετική φιλοξενία συνθέτουν το παζλ των εντυπώσεων του επισκέπτη που επιλέγει να περάσει το Σαββατο-Κυριακό του στα Τρίκαλα Κορινθίας. Τρεις οικισμοί, χτισμένοι στις πλαγιές του Όρους Κυλλήνη, σε υψόμετρο 900 – 1060 μέτρων έχουν να σου προσφέρουν ότι ακριβώς ψάχνεις.

Πού θα μείνεις

Εδώ οι επιλογές σου είναι άφθονες, ανάλογα με το τι σηκώνει η τσέπη σου. Αν θες να το…τσούξεις γιατί μια ζωή την έχουμε και αν δεν ζήσουμε ένα χλιδάτο Σαββατοκύριακο τι θα καταλάβουμε, τότε θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Το ίδιο και εσύ που ζητάς μια πιο οικονομική λύση. Στα Τρίκαλα Κορινθίας θα βρεις ξενοδοχεία, σουίτες, ξύλινα σαλέ, ξενώνες, παραδοσιακές πέτρινες κατοικίες, mountain spa resorts, αλλά και απλά καταλύματα της περιοχής. Φτιάξε το διαθέσιμο  budget σου και κλείσει το μέρος που σου ταιριάζει.

 

Τι θα δεις, τι θα κάνεις

Στα Τρίκαλα Κορινθίας το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολήσει είναι το πρόγραμμα. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις, που ένα Σαββατοκύριακο θα σου μοιάζει πολύ μικρό διάστημα για να τα κάνεις όλα. Όποια συνοικία κι αν διαλέξεις θα σου χαρίσει έναν ανεξερεύνητο κόσμο για να ανακαλύψεις.

Στα Άνω Τρίκαλα η αγαπημένη σου ασχολία θα είναι οι βόλτες. Τα παραδοσιακά σπίτια και τα αρχοντικά κατασκευασμένα από πέτρα και ξύλα συνθέτουν μια εικόνα μοναδικής ομορφιάς. Αν είσαι λάτρης του παραδοσιακού το απόγευμα μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου σε μια καφετέρια από εκείνες που θαρρείς ότι τις έχει ξεχάσει ο χρόνος.

Στα μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας δεν χρειάζεσαι οδηγό. Φτάνεις με… τη μύτη. Τα διάσημα μεζεδοπωλεία της περιοχής δεν έχουν φτιάξει τυχαία το όνομά τους. Αν νομίζεις ότι ξέρεις από παϊδάκια μια δοκιμή στα μαγαζιά της περιοχής θα σε πείσει ότι τόσα χρόνια δεν ήξερες τι έχανες.

Τα κάτω Τρίκαλα μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν μια από τις πιο όμορφες πλατείες στην Ελλάδα. Οι δυο μεγάλοι πλάτανοι είναι το σήμα-κατατεθέν της περιοχής και ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη.

Εναλλακτικές διακοπές

Αν σας αρέσει η ιππασία ή αν πάντα επιθυμούσατε να μάθετε και να κάνετε, τα Τρίκαλα σας δίνουν και αυτή τη δυνατότητα. Γνωρίστε την περιοχή με άλογα σε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Επιβάλλεται επίσης μια βόλτα στις λίμνες της Κορινθίας. Ξεκινάς με τη λίμνη Δόξα και έναν περίπατο στο πέτρινο δρομάκι που χωρίζει τη λίμνη στα δύο.

Αν είσαι τυχερός και την πετύχεις μέρα με ομίχλη τότε σίγουρα το κινητό σου θα πάρει φωτιά από τις φωτογραφίες. Το θέαμα είναι συγκλονιστικό. Αν είσαι λίγο πιο περιπετειώδης τύπος, τότε μπορείς να κάνεις πεζοπορία μέχρι τη λίμνη Δασίου. Η λίμνη Τσιβλού (αν επιλέξεις να κάνεις το ταξίδι σου χειμώνα) όταν παγώνει είναι χάρμα οφθαλμών.

Μοναστήρι Αγίου Βλασίου

Πηγαίνοντας για το Χιονοδρομικό και την κορυφή της Ζήρειας θα το συναντήσουμε στα αριστερά μας. Αξίζει μια στάση και μια επίσκεψη. Μέσα στο ναό κόβει την ανάσα το ξυλόγλυπτο τέμπλο που φιλοτέχνησε ο Σκορδίλης.

Επιβλητική είναι και η αυλή της μονής, «πλημμυρισμένη» από ευωδίες από τα άνθη που καλλιεργούν οι μοναχές. Το μάτι θα τραβήξει κι ένα μικρό εκκλησάκι αγιογραφημένο κι αφιερωμένο στη Γέννηση της Παναγίας, που εορτάζει στις 8 Σεπτεμβρίου.

Στα Τρίκαλα Κορινθίας το μόνο ερώτημα που υπάρχει δεν είναι αν θα πας, αλλά πότε. Πρόκειται για προορισμό από εκείνους που μπαίνουν με το σπαθί τους σε κάθε must go list. Μην το σκέφτεσαι λοιπόν.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται και εσύ έχεις μόλις βρει τον προορισμό σου…

πηγή: EΘΝΟΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn