Ν.Σταυρέλης: Πρέπει να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γηπέδου Συνοικισμού (video)

0
185
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ενημέρωση για την συζήτηση που έγινε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορά το γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου, έκανε ο επικεφαλής της ”Πνοής Δημιουργίας” Νίκος Σταυρέλης, με σημερινή ανάρτησή του.

«Συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η πρόταση του Δημάρχου για μίσθωση του ποδοσφαιρικού γηπέδου με ετήσιο μίσθωμα 20.000 € προκειμένου να εξυπηρετούνται τα σωματεία της περιοχής.

Η πρόταση εξειδικεύτηκε από τον ίδιο προτείνοντας τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος και την Εκκλησία, λέγοντας ότι έχει μερίδιο και η Εκκλησία με 4 στρέμματα.

Προσωπικά ανέφερα ότι το 2014 που είχε γίνει αποδεκτή η δωρεά του γηπέδου από το σωματείο προς το Δήμο έκτασης 11,5 στρέμματα στο Κτηματολόγιο (ΚΑΕΚ) εμφανιζόταν μόνο η Ομάδα της Κορίνθου, άσχετο βέβαια που η τότε Δημοτική Αρχή δεν υλοποίησε την απόφαση αυτή.

Κατά συνέπεια δεν είναι δυνατό να ληφθεί απόφαση για τριμερή προγραμματική σύμβαση χωρίς να γνωρίζουμε υποχρεώσεις και αρμοδιότητες, το τρόπο διαχείρισης και πολύ περισσότερο να μην είναι ξεκάθαρο το ιδιοκτησιακό του γηπέδου (σε ποιόν, τι και πόσο ανήκει). Για το λόγο αυτό ως παράταξη ζητήσαμε να οριστεί πληρεξούσιος δικηγόρος του Δήμου για έρευνα των τίτλων και στη συνέχεια να έλθει σχετικό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. πρόταση αυτή έγινε αποδεκτή από το Σώμα.

Για άλλη μία φορά εισήχθη ανώριμο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn