Το Κονιάρειο Ινστιτούτο Εσπεριδοειδών στις Κεχριές επισκέφτηκε η Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επίσκεψη στο Κονιάρειο Ινστιτούτο Εσπεριδοειδών Κορίνθιας στην περιοχή Κεχριών πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη το πρωί της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου. Η Βουλευτής με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε χαρακτηριστικά για το Ινστιτούτο «Ένα κληροδότημα 300 στρεμμάτων εκ των οποίων 140 είναι καλλιεργούμενες εκτάσεις εσπεριδοειδών μαζί με ιδιόκτητο κτίριο γραφείων και εργαστήριων.

Δυστυχώς το Ινστιτούτο υπολειτουργεί πάρα τις φιλότιμες προσπάθειες των 2 γεωπόνων του. Ήδη έχω καταθέσει πρόταση στον Υφυπουργό πάρα τω Πρωθυπουργό κο Άκη Σκέρτσο για την πιθανή δημιουργία Πρότυπης Μονάδας Κατάρτισης και Έρευνας για τον πρωτογενή τομέα. Στόχος μας είναι η δημιουργία μικρού μικροσυστήματος όπου οι ενεργούντες στον πρωτογενή τομέα θα μπορούν επί του πεδίου να επιτύχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τα αγροτικά μας προϊόντα στα πλαίσια της πολιτικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το “χωράφι στο ράφι”. Τα εσπεριδοειδή θα μπορούσαν να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος σε αυτή την προσπάθεια. Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τις υποδομές του Ινστιτούτου Εσπεριδοειδών στην περιοχή μας και να δημιουργήσουμε ένα πόλο καινοτομίας ακόμα και με συμμετοχή ιδιωτών.

Ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Κορινθίας κο Μουτάφη Γιώργο καθώς και τον υπεύθυνο γεωπόνο κο Νίκο Μπράβο. Ξεκινάμε μια μακρά προσπάθεια προς όφελος των αγροτών μας.»

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn