Δίκτυο Υδατοδρομίων Ν. Αιγαίου: Πρόσω Ολοταχώς…για την αδειοδότησή τους!

0
28
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
VRimg File Description =Attributes= Version: 1.3 Compressed: true Resolution { width: 9000 height: 4500 pixelAspectRatio: 1 } Render Region { renderRegion: false xmin: 0 ymin: 0 width: 9000 height: 4500 } Regions Info { regWidth: 16 regHeight: 16 whatsXY: MaxSize } Camera Info { transform: matrix projection: perspective aperture: 36 fov: 28.8359 targetDistance: 340.352 nearRange: 0 nearClip: 0 farClip: 1e+030 focalLength: 70 fNumber: 8 } Scene { renderTime: 82704891 name: "extras_3_AERIAL_C3.max" } =Channels= Alpha (float3) MultiMatteElement (float3) RGB color (float3) VRayBumpNormals (float3) VRayDenoiser (float3) VRayDiffuseFilter (float3) VRayGlobalIllumination (float3) VRayIlluminance (float3) VRayLighting (float3) VRayMatteShadow (float3) VRayMtlID (int) VRayReflection (float3) VRayReflectionFilter (float3) VRayRefraction (float3) VRayRefractionFilter (float3) VRayRenderID (int) VRaySSS2 (float3) VRayShadows (float3) VRaySpecular (float3) VRayTotalLighting (float3) VRayWireColor (float3) VRayZDepth (float) atmosphere (float3) background (float3) defocusAmount (float) noiseLevel (float) worldNormals (float3) worldPositions (float3)

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράνε οι διεργασίες για την ολοκλήρωση των τεχνικών φακέλων των υδατοδρομίων στα είκοσι νησιά του Ν. Αιγαίου.

Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφηκε με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη δημιουργία υδατοδρομίων, η ένωση εταιρειών, στην οποία συμμετέχει η Hellenic Seaplanes Α.Ε. ,έχει προχωρήσει το έργο σε φάση υλοποίησης και οι τεχνικοί φάκελοι των υδατοδρομίων βρίσκονται ένα βήμα πριν το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τη λήψη της άδειας ιδρύσεως υδατοδρομίων.

Η δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου υδατοδρομίων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, που θα στηρίξει την πτητική λειτουργία των υδροπλάνων, εξελίσσεται με γοργά βήματα, συντονισμένες κινήσεις και βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί.

Οι εταιρείες της ένωσης, που έχουν αναλάβει το ρόλο του τεχνικού σύμβουλου αδειοδοτήσεων, έχουν ολοκληρώσει την εκπόνηση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και μελετών θορύβου για τα συμπεριλαμβανόμενα στη σύμβαση υδατοδρόμια , τα οποία περιλαμβάνουν: τη Ρόδο, τη Χάλκη, τη Σύμη, την Τήλο, την Κάρπαθο, το Καστελόριζο, το Αγαθονήσι, τη Νίσυρο, την Αστυπάλαια, την Κάσο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κύθνο, την Κέα, την Άνδρο, τη Σίκινο, τη Σέριφο, τη Δονούσα, την Ανάφη καθώς και την Κω.

Σε αναφορά του για το δίκτυο υδατοδρομίων του Ν. Αιγαίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaplanes, κ. Νικόλας Χαραλάμπους δήλωσε τα εξής:

« Οι τεχνικοί φάκελοι συμπληρώνονται με τα απαραίτητα έγγραφα και μελέτες και σύντομα θα είναι σε φάση να παραδοθούν στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Επικρατεί ικανοποίηση, καθώς μιλάμε για ένα δίκτυο υδατοδρομίων αποτελούμενο από είκοσι νησιά, με το καθένα να έχει τις ιδιαιτερότητές του και παραμέτρους που πρέπει να λάβουμε υπόψιν και παρόλα αυτά, είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι οι φάκελοι θα ολοκληρωθούν ταυτόχρονα και όλα θα πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει και οραματιστεί. Η καλή και ποιοτική συνεργασία που έχουμε από την αρχή του έργου με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον κύριο Χατζημάρκο έχουν ως αποτέλεσμα τα υδατοδρόμια στο Ν. Αιγαίο να προχωρούν, να εξελίσσονται καθημερινά και με την εξασφάλιση της άδειας ιδρύσεώς τους θα στηρίξουν το σχέδιο της μετακίνησης πολιτών με υδροπλάνα, εξασφαλίζοντάς τους ένα καλύτερο αύριο».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn