Τα επεισόδια στη Λέσβο είναι μια απλή πρόβα τζενεράλε

0
59
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας νέας πραγματικότητας. Τα γεγονότα στη Λέσβο μας καθηλώνουν αλλά παράλληλα  θα έπρεπε να μας προβληματίζουν σοβαρά. Η Ελλάδα βιώνει μια κατάσταση όπου η αρχή της  βρίσκεται αρκετά μακριά στο 2003.

Στο Δουβλίνο 2 η Ελλάδα δέχθηκε για τους παράνομα εισερχόμενους στην Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι αναγκασμένοι να καταθέτουν αίτηση ασύλου στις χώρες από όπου μπαίνουν άρα και να διαμένουν εκεί μέχρι να εγκριθεί η αίτησή τους και όχι στις χώρες όπου θέλουν να μείνουν.

Έκτοτε πέρασαν τα  χρόνια και απ ότι φάνηκε, όλες οι κυβερνήσεις σ αυτό το διάστημα, αποδέχθηκαν αυτή τη λογική ανεβαίνοντας σταδιακά ο αριθμός  όσων έμπαιναν παράνομα  στη χώρα μας. Φυσικά και απ ότι φάνηκε όλο αυτό τα διάστημα δούλευε οργανωμένα η Τουρκία ώστε να μεταφέρει άτομα σουνίτες στο θρήσκευμα, από χώρες και περιοχές του κόσμου, όπου έχει αναπτύξει καλές σχέσεις.

Σ αυτή την προσπάθεια της Άγκυρας, δούλευαν παράλληλα κυκλώματα, προτάσσοντας τον ανθρώπινο μανδύα,  ενώ ο τρόπος για να ευαισθητοποιούνται οι Έλληνες ήταν να πνίγονται παιδιά και να αναρτώνται φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και στα ευθυγραμμισμένα με κυκλώματα που συνεργάζονται με την άγκυρα ΜΜΕ, ενώ χωρίς να φαίνονται σε καμιά φωτογραφία εισέρρεαν χιλιάδες άνδρες ικανοί ακόμα και να πολεμήσουν.

Το μεγάλο μπαμ όμως έγινε το 2015 όταν στην αντεπίθεση των Κούρδων στη Βόρεια Συρία, χιλιάδες σουνίτες που ήταν ενταγμένοι στο Ισλαμικό Κράτος, στην προσπάθειά τους να σωθούν περνούσαν στην Τουρκία και από κει ο Ερντογάν τους έστελνε  στην Ελλάδα.

Στην πρώτη γραμμή πάλι οι αφελείς οι βλάκες και οι πράκτορες να αναρτούν κείμενα που συνέκριναν τους διωγμένους από τον γενοκτόνο Κεμάλ, με τους  τζιχαντιστές που έτρεχαν να γλυτώσουν, αφήνοντας πίσω τους εκατόμβες αποκεφαλισμένων θυμάτων τους.

Το σχέδιο ολοκληρώθηκε με της έντεχνη τακτική των Γερμανών και των συνεργατών τους, να εγκλωβίσουν χιλιάδες απ αυτούς στη χώρα μας. Άλλωστε ο στόχος της Γερμανίας που δεν έπαψε να αγωνίζεται για τον διαμελισμό της Ελλάδας, ήταν από την αρχή αυτός.

Το ζήτημα δεν είναι αυτή τη στιγμή να καταλογιστούν ευθύνες αν και κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει κι αυτό. Αυτό που προέχει είναι η άμεση εκκένωση της χώρας από όσους προτιμούν  τον δρόμο της λαθρομετανάστευσης απ αυτό της νομιμότητας. Αν υπάρχουν διαμαρτυρίες από το Βερολίνο και τα τσιράκια του, να σταλούν άμεσα στη Γερμανία και  σε όποιον διαφωνεί, αλλιώς επιστροφή στις πατρίδες τους.

Διατήρηση συγκεκριμένου αριθμού  μόνο μέσα από διακρατικές συμβάσεις. Μόνο έτσι η Ελλάδα θα μπορέσει να δώσει ένα σοβαρό μήνυμα σε όποιον επιθυμεί να μπει παράνομα.

Πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι η χώρα μας αδυνατεί να δεχθεί χιλιάδες όταν δεν μπόρεσε να κρατήσει πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες, εξ αιτίας των μνημονίων. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση οι συνέπειες θα είναι τραγικές για την Ελλάδα και κατά συνέπεια για τον Ελληνισμό.

Η δημογραφική αλλοίωση που επιχειρεί η Άγκυρα μεταφέροντας μέσω των κυκλωμάτων της λαθρομετανάστευσης άτομα από διαφορετικά σημεία της Γης, που όμως ανήκουν σε συγκεκριμένη θρησκευτική κοινότητα, Ισλαμιστές σουνίτες, ώστε να υπακούουν σε εντολές της Τουρκίας όποτε αυτή αποφασίσει, όπως έπραξε τώρα για τη  Λέσβο, υποβοηθούμενη από το Βερολίνο με τις πολιτικές πρακτικές που εφαρμόζει σε επίπεδο Ευρωπαϊκής  Ένωσης, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για τη χώρα μας

Οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν άμεσα. Ή φεύγουν για άλλες χώρες της Ευρώπης, ή γυρίζουν στην πατρίδα τους.

Και κάποια στιγμή να σταματήσει η ανοησία ότι όλοι αυτοί έχουν άλλη χώρα προορισμού. Όποιος δεν έχει εισιτήριο που να προσδιορίζει χώρα προορισμού, τότε το κράτος οφείλει να προστατέψει την Ελληνική κοινωνία που μετά από δέκα χρόνια μνημονίων έχει στην κυριολεξία διαλυθεί.

Στη Λέσβο αυτές τις μέρες βιώνουμε μια πρόβα τζενεράλε. Αν ο μη γένοιτο ξεσπάσει σύρραξη ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα χιλιάδες θα είναι αυτοί που ως πέμπτη φάλαγγα θα δημιουργούν τεράστιο πλεονέκτημα στην Άγκυρα με τα χτυπήματα από μέσα. Πάνω από 30 εστίες σε όλη τη χώρα, ενώ ανεξέλεγκτος είναι ο αριθμός όσων βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Του Θανάση Παπαδημητρίου

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn