Έκτακτη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας Π.Ε. Κορινθίας

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ύστερα από πρόσκληση και υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Κορινθίας προκειμένου στην πρόληψη και αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας (της Περιφέρειας Πελοποννήσου)

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα, ο Περιφερειακός Συντονιστής της Πολιτικής Προστασίας Πελοποννήσου κ. Βασίλης Χατζής καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς σύμφωνα με το σχέδιο δράσης ΔΑΡΔΑΝΟΣ.

Κάθε φορέας παρουσίασε το σχέδιο δράσης του περιληπτικά και σύμφωνα με την αρμοδιότητά του. Χαρακτηριστικά σημαντικές ήταν οι τοποθετήσεις των υπευθύνων των έξι δήμων του νομού Κορινθίας αλλά και της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κορινθίας όπου περιέγραψαν τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και που έπονται σε δρόμους, ρέματα και ποτάμια (ακόμα και σε σπίτια και υπόγεια αντίστοιχα), προκειμένου με τα μέτρα πρόληψης, οργάνωσης, ετοιμότητας και συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων να αντιμετωπιστούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών.

Έχουν πραγματοποιηθεί (στην πληθώρα τους και) σε όλο το νομό οι καθαρισμοί των πιο καίριων και επικίνδυνων ρεμάτων.

Τα μηχανήματα βρίσκονται σε όλες τις περιοχές – χωριά που παρουσίασαν προβλήματα όπως οι πλημμύρες του ζορμπά και θα παραμείνουν μέχρι το πέρας της επιφυλακής.

Σε συνεχή συνεννόηση με τους δημάρχους αλλά και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων καθοδηγούνται τα απαιτούμενα μηχανήματα ώστε να πραγματοποιούνται όλοι οι απαραίτητοι καθαρισμοί.

Πραγματοποιείται άμεση συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς όπως Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου, Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου – ΕΚΑΒ, εταιρείες μεγάλων οδικών αξόνων (Ολυμπία Οδός κλπ), εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων κλπ.

Είναι σε εφαρμογή η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με εξωτερικούς συνεργάτες – εργολάβους προκειμένου να διατεθούν μηχανήματα από πλευράς της ΠΕ Κορινθίας στη χωρική ενότητα του κάθε δήμου και να επέμβουν όπως οριστεί σύμφωνα με τις ανάγκες

Τέλος, οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) προκειμένου να ενημερώνονται για τα μέτρα προφύλαξης και ιδιαίτερα όσο αφορά στα πλημμυρικά φαινόμενα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn