Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Φωκά

0
158
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
ÂÑÁÂÅÕÓÇ ÔÏÕ ÇÈÏÐÏÉÏÕ "ÓÐÕÑÏÕ ÖÙÊÁ" ÁÐÏ ÔÇÍ ÅÍÙÓÇ ÅËËÇÍÉÄÙÍ ÃÉÁ ÔÇÍ ÏÉÊÏÃÅÍÅÉÁ ÊÁÉ ÔÇ ÍÅÏÔÇÔÁ.ÓÔÇ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ Ï ÇÈÏÐÏÉÏÓ ÓÐÕÑÏÓ ÖÙÊÁÓ (ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ ÊÙÓÔÁÓ/EUROKINISSI)

Καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο στο σπίτι του, στο Καλαμάκι Κορινθίας, βρίσκεται πλέον ο Σπύρος Φωκάς. Εκεί στα 30 τετραγωνικά που ζει, περικλείεται η ιστορία ενός από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς όλων των εποχών με διεθνή καριέρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Έπειτα από τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών και την παρακράτηση των πνευματικών δικαιωμάτων από την Εφορία, η υγεία του κλονίστηκε ανεπανόρθωτα λόγω συναισθηματικής φόρτισης.

Η σύζυγός του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου – Φωκά, καθώς και ο φύλακας άγγελός του που βρίσκεται νύχτα μέρα στο πλευρό του, ο Λευτέρης, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο , όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να καταφέρει ο σπουδαίος ηθοποιός να πάρει εξιτήριο. Η υγεία του ηθοποιού είχε ήδη κλονιστεί με αποτέλεσμα να παραλύσει μερικώς στο σώμα του. Πλέον κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Από τους πρώτους που τον επισκέφτηκαν ήταν ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου, ενώ η παλιά και αγαπημένη του φίλη και πρόεδρος από το Σπίτι του Ηθοποιού Άννα Φόνσου κινητοποίησε τον κρατικό μηχανισμό.

Χθες, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, μόλις πληροφορήθηκε το δράμα του ηθοποιού έδωσε εντολή και εκταμιεύτηκε ένα ποσό για τις πρώτες ανάγκες του ενώ ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού και ένας ομογενής από τις ΗΠΑ πλήρωσαν την οφειλή στη ΔΕΗ και κάποια άλλα τρέχοντα έξοδα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn