Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική e-ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική e-ημερίδα με τίτλο «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ.  Ποιοι οι δικαιούχοι – πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών;»  η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας με αφορμή την πρόσκληση της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.

Εισηγητής στην e-ημερίδα ήταν ο Ειδικός Γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους, κος Φώτης Κουρμούσης ενώ συντονιστής ήταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Πιτσάκης.

Στόχος της εκδήλωσης, ήταν να ενημερωθούν όλοι οι δικαιούχοι έτσι ώστε να αιτηθούν και να λάβουν την κρατική επιδότηση των δανείων τους που έχουν υποθήκη την 1η κατοικία.

Με το πέρας της παρουσίασης του προγράμματος, ο κος Κουρμούσης δέχτηκε ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητήριου τους προέτρεψε να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Κορινθίας σε περίπτωση που χρειαστούν περαιτέρω διευκρινίσεις κατά την διάρκεια της αίτησης τους.

O κος Πιτσάκης συνεχάρη τον κ. Κουρμούση και το Υπουργείο Οικονομικών για τα μέτρα που θεσπίστηκαν για την προστασία της 1ης κατοικίας αλλά και για το νέο νομοσχέδιο για την ρύθμιση των οφειλών. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι με τις προτάσεις της κυβέρνησης, δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους έπεσαν τα χρόνια της κρίσης να ανακάμψουν και στην οικονομία της χώρας μας να ανασηκωθεί.

Η e-ημερίδα έκλεισε με την ευχή του προέδρου ότι την επόμενη φορά η ενημέρωση από τον κ. Κουρμούση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης με φυσική παρουσία, έχοντας όλοι επιστρέψει στην επιθυμητή κανονικότητα.

Το υλικό της εκδήλωσης θα το βρείτε αναρτημένο στο www.korinthiacc.gr και στη σελίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας στο Facebook.

Γραφείο Τύπου

Επιμελητήριο Κορινθίας

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn