Ο Ισθμός, το στρατόπεδο Τζαναβάρα, οι Μυκήνες, οι συνομιλητές του ένοχου γείτονα.

0
338
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αξιωματούχων λόγια στον Ισθμό.

Προσπαθούσα να καταλάβω βλέποντας το video της εκδήλωσης ,τι ήθελαν να πουν πολλοί από τους αξιωματούχους για τον τουρισμό και την πύλη της Πελοποννήσου(sic).

Δεν κατάλαβα αυτή την ωραία έκφραση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας: Ο τουρισμός είναι πλουτοπαραγωγικός παράγοντας για τον τόπο μας.

Δεν κατάλαβα την ωραία έκφραση της αντιπεριφερειάρχη  για τον τουρισμό,κας Καλογεροπούλου: Λένε ότι η πιο σκοτεινή ώρα της νύχτας, είναι πριν το ξημέρωμα.

Να δώσω μια φιλική συμβουλή στους αξιωματούχους που δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη εκτός κειμένου. Αποδεσμεύστε τους συμβούλους σας από το καθήκον να σας γράφουν τι θα πείτε στις εκδηλώσεις, γράφουν χωρίς να σκέπτονται.

Δεν σας κρύβω ότι εντυπωσιάσθηκα από τις φωτογραφίες.

Ο ισθμός ένα από τα σπουδαιότερα τοπόσημα της πατρίδας μας ,έχει εγκαταλειφτεί στην τύχη του πολλά χρόνια.

Βίντεο αρχείου Ντίνου Παπαντωνίου 2010

Το νέο διοικητήριο(sic)

Δηλώσεις, αντιδηλώσεις για την νέα έδρα της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας. Αποφάσισαν (ποιοι);Το νέο διοικητήριο να κατασκευασθεί στην ποσειδώνια.Για το συγκεκριμένο χώρο μίλησαν και ο κ.Σταυρέλης και  ο κ.Πετρίτσης και πολλοί  άλλοι, όπου εξήγησαν απλά, ότι ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος για άλλη χρήση.

Φιλικά θα πω σε όλους όσοι έχουν θεσμικό ρόλο,να αλλάξουν το ρήμα «διοικώ» με το κυβερνώ  και το ουσιαστικό «διοικητήριο». Διοικητήριο είναι το κτήριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία ενός διοικητή. Δεν είναι ο χώρος που στεγάζει τις υπηρεσίες ενός πολιτικού  θεσμού και ενός προσώπου που θέλει να κυβερνήσει.

Το που θα γίνει όμως η έδρα της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας, δεν είναι απόφαση ενός ανδρός ή μιας ομάδας αξιωματούχων της Τρίπολης.

Να αποφασισθεί από το σύνολο των θεσμικών φορέων του Ν.Κορινθίας, για να αναλάβει και ο καθένας τις ευθύνες του.

 Μυκήνες …φταίνε τα ξερόχορτα και ο στρατηγός άνεμος…

Σύμφωνα με τον Παυσανία, ο Περσέας έκτισε τις Μυκήνες στην Τίρυνθα και τους έδωσε αυτό το όνομα είτε διότι του έπεσε εκεί ο «μύκης» (θήκη) απ’ το ξίφος του[4] είτε ενώ διψούσε, βρήκε ένα μύκητα (δηλαδή ένα μανιτάρι) και τραβώντας τον είδε να υπάρχει η πηγή Περσεία, που υπάρχει και σήμερα .

Κατά τη 2η χιλιετία π.Χ., οι Μυκήνες ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του ελληνικού πολιτισμού, αποτελώντας ένα ισχυρό στρατιωτικό φρούριο που δέσποζε στο μεγαλύτερο μέρος της νότιας Ελλάδας. Η περίοδος της ελληνικής ιστορίας μεταξύ 1600 π.Χ. έως περίπου το 1100 π.Χ. ονομάζεται «μυκηναϊκή», αναφερόμενη στις Μυκήνες. Στο απόγειο της δόξας τους, το 1350 π.Χ., το κάστρο και η κάτω πόλη είχαν 30.000 κατοίκους και ήταν έκτασης 32 εκταρίων.[1] Πρώτος ο Όμηρος αναφέρει την πόλη περιγράφοντάς την με τα λόγια «ευρυάγυιαν, πολύχρυσον».

Για την φωτιά στις Μυκήνες γράφει ο πρώην δήμαρχος Κρανιδίου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ

«Θύμα της αμεριμνησίας ανθρώπων συγκεκριμένων και όχι “της αμεριμνησίας των μελτεμιών ” κατά πως λέει ο ποιητής,ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών».

Δεν γίνεται κάθε φορά που συμβαίνουν καταστροφές που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, να πετάμε το μπαλάκι των ευθυνών γενικώς στην Πολιτεία ,όπου είναι ο καλύτερος τρόπος διάχυσης των ευθυνών.
ΜΕΡΙΜΝΩ σημαίνει “σκέφτομαι με ανησυχία και φροντίζω σοβαρά” Ποιος; Εγώ που κατά νόμο έχω την ευθύνη της φροντίδας και ύστερα Εσύ, που σύμφωνα με την Αρχή της Εγγύτητας και της Επικουρικότητας δεν μερίμνησες παρακολουθώντας την δική μου αμεριμνησία.
Οι έχοντες λοιπόν την ευθύνη που δεν μερίμνησαν ως όφειλαν , μπορεί να είναι και περισσότεροι του ενός, αλλά έχουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ, δεν είναι γενικώς… Πολιτεία.

Την επομένη ημέρα αυτοψία στο χώρο έγινε από την υπουργό πολιτισμού και τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας με στολή εκστρατείας.

Οι  δηλώσεις του δημάρχου Άργους (video), θα μπορούσαν να ήταν και μέρος διάλεξης σε μεταπτυχιακούς φοιτητές. Είναι το ίδιο πρόσωπο που μιλούσε για μυθολογικό πάρκο. Μια επένδυση 500 εκατομμύριων δολαρίων.https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/195423_mythologika-parka-kai-mytheymata.

Ο ένοχος γείτονας  και οι συνομιλητές του στην Αθήνα.

Στο άρθρο του, παγίδα και για τους δύο ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος,

Ο  Κωνσταντακόπουλος Δημήτρης γράφει:

Παρακολούθησα τη συζήτηση στη Βουλή για την συμφωνία με την Αίγυπτο. Είχα έντονη διάθεση να βρω ένα γερό τοίχο να χτυπήσω το κεφάλι μου! Ακούγοντας βουλευτές, ακόμα και αρχηγούς κομμάτων, διερωτήθηκα για το μέλλον της Ελλάδας, όπου η άγνοια και η ημιμάθεια αποδεικνύονται διαβατήριο για κρατικά αξιώματα. Είτε αντιμετωπίζει κανείς το αλαλούμ των ημερών αυτών, με τα τετραγωνικά και τη ΔΕΗ, είτε ασχολείται με κρίσιμα ζητήματα εθνικής ασφάλειας, μια πραγματικότητα συναντά: το μπάχαλο του ελληνικού κράτους και την ανικανότητα του πολιτικού συστήματος!

 

Ενώ επικρέμαται η Δαμόκλειος Σπάθη ενός Ελληνοτουρκικού πολέμου, θα περίμενε κανείς το πολιτικό σύστημα από τη Βουλή να στείλει ένα σαφές, κρυστάλλινο μήνυμα στην Άγκυρα για το τι θέλουμε στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, ποια μπορεί να είναι η λύση και τι θεωρούμε αιτία πολέμου. Το ίδιο σαφές μήνυμα περίμενε και ο Ελληνικός λαός από την ηγεσία του. Δεν είναι νοητό, αν χρειαστεί, να πας τη χώρα σε σύγκρουση, χωρίς να εξηγήσεις στους πολίτες γιατί το κάνεις. Μόνο αυτό δεν ακούσαμε όμως! Ακούσαμε έναν ακόμα ανούσιο καυγά πολιτικών, που έχουν επικίνδυνη άγνοια για τα συζητούμενα θέματα, ακόμα και για τα πραγματολογικά στοιχεία, πολύ περισσότερο για τις επιπτώσεις τους.

Γράφει ο Ντίνος Παπαντωνίου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn