Πνοή Δημιουργίας: Ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή να έλαβε το μήνυμα της αποχής μας από τα δυο Δ.Σ. μετά την κατάχρηση του θεσμού της έκτακτης συνεδρίασης.

0
381
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μετά τις αντιδράσεις πολλών δημοτικών παρατάξεων και ανεξάρτητων συμβούλων για την κατάχρηση του θεσμού των εκτάκτων συνεδριάσεων από την πλευρά της Δημοτικής αρχής που οδήγησε στην αναβολή δυο διαδοχικών Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα με οριακή απαρτία. Στο γεγονός αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Πνοής Δημιουργίας Νίκος Σταυρέλης σημειώνοντας:

«Τελικά μετά από τρεις διαδοχικές προσπάθειες έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου , σήμερα με οριακή απαρτία και με τη συμμετοχή της παράταξής μας, συνήλθε το Σώμα ουσιαστικά ως τακτική συνεδρίαση για λήψη αποφάσεων σε τρία θέματα.
Ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή για το μέλλον να έλαβε το μήνυμα της αποχής μας από τις δύο πρώτες συνεδριάσεις, αλλά και συναδέλφων άλλων παρατάξεων, για την κατάχρηση του θεσμού της έκτακτης συνεδρίασης.
Επί της ουσίας τώρα.

-Καταψηφίσαμε το πρώτο θέμα που αφορούσε την πληρωμή από πόρους του Δήμου, αντί της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Υποδομών, ποσού 99.461,81 € για εξόφληση του 4ου λογαριασμού του έργου “Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών του υδραυλικών έργων στις Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου και Τενέας που επλήγη από τις πλημμύρες της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018, μέχρι να εγκρίνει την πληρωμή του εν λόγω λογαριασμού το Υπουργείο Υποδομών.
Ο λόγος , όπως ανέφερε ο συνάδελφος Παναγιώτης Λαμπρινός ότι στην ενότητα Άσσου-Λεχαίου δεν έχουν πραγματοποιηθεί έργα αποκατάστασης ζημιών από τις πλημμύρες.
Πέραν τούτου έθεσε θέμα για την πίστωση 80.000 € με ενέργειες του κ. Κουρεμπέ, από το Υπουργείο Εσωτερικών που προοριζόταν για τον Άσσο-Λέχαιο. Ο Αντιδήμαρχος κ. Πούρος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τέτοια πίστωση δεν έχει απορροφηθεί για υδραύλακες στην Ενότητα Άσσου-Λεχαίου.
Μετά από αυτή τη σημαντική αποκάλυψη δεσμευόμαστε να ζητήσουμε από την Τεχνική Υπηρεσία πλήρη κατάλογο εργασιών
αποκατάστασης ζημιών από τα κονδύλια έτους 2018 :
-3.000.000 € επιχορήγηση από το Υπουργείο Υποδομών , που έσπασε σε τρεις μελέτες και ανατέθηκαν με απευθείας αναθέσεις
-400.000 € επιχορήγηση από Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες
-80.000 € από Υπουργείο Εσωτερικών για αποκατάσταση ζημιών το 2018.

-Δώσαμε θετική ψήφο στην παραχώρηση σχολικών αιθουσών από 4 δημοτικά σχολεία για τη λειτουργία ΚΔΑΠ από το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής

-Επιχορηγήσεις πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων-σωματείων.
Είχα τονίσει σε τρεις διαφορετικές συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου ότι οι αποφάσεις για επιχορήγηση έπασχαν ακυρότητας επειδή δεν είχε γίνει ανάληψη δαπάνης. Δεν είχα εισακουστεί. Τελικά η Δημοτική Αρχή αναγκάστηκε μετά από 2 μήνες να επαναφέρει το θέμα με μερικές τροποποιήσεις που είχαμε προτείνει.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Οι τροποποιήσεις-διορθώσεις που εγκρίναμε ως παράταξη, που αποτελεί και τη τελική απόφαση του Συμβουλίου είναι:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 2.000€
ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2.000 €
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ 1.000 €
ΜΑΨΟΣ 1.000 €
ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 1.000 €
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ 1.000 €
Πέραν αυτών ζήτησα από το Δήμαρχο να επαναφέρει το θέμα για την επιπλέον χρηματοδότηση αρκετών συλλόγων αθλητικών και πολιτιστικών , μετά από σχετική τροποποίηση του προϋπολογισμού, όπως ακριβώς τοποθετήθηκα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (απόφαση 270/20-7-2020) και η πρόταση αυτή έγινε ομόφωνα αποδεκτή και από το Δήμαρχο και από το Συμβούλιο. Η πρόταση αυτή αφορά:
-ο Άρης Κορίνθου (γυναικείο ποδόσφαιρο) να επιχορηγηθεί με 3.000 € αντί των 1.000 €, επειδή είναι στην ίδια κατηγορία με τις Αμαζόνες σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.
-Να επιχορηγηθούν οι ομάδες βόλεϋ γυναικών «Ν. Ιωνία Κορίνθου» και «Φιλία» με το ποσό των 1.000€ εκάστη.
-Η ομάδα βόλεϋ Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ καλό θα ήταν να επιχορηγηθεί με 10.000€ κι όχι με 8.000€, καθώς συμμετέχει σε εθνικό πρωτάθλημα κι έχει αρκετά έξοδα, όπως άλλωστε γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
-Να επιχορηγηθούν επίσης ο Χορευτικός Όμιλος Κορίνθου, ο
σύλλογος του Λιακώνη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Γεωργίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχ.
Κορίνθου «Ο Βελλερεφών», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Βασιλείου.
Επίσης θεωρούμε λίγα τα χρήματα με τα οποία επιχορηγούνται η Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου και τα Κοινωνικά
Φροντιστήρια».

Νίκος Σταυρέλης – Πνοή Δημιουργίας

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn