Το Ξυλόκαστρο στους 38 Δήμους πανελλαδικά στους οποίους θα λειτουργήσει αρχικά η πλατφόρμα myKEPlive

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης από την πρώτη μέρα της νέας δημοτικής θητείας έχει ως βασική επιδίωξη την δημιουργία ενός σύγχρονου, φιλικού προς τον πολίτη Δήμου, στοχεύοντας σε καινοτόμες δράσεις και επιδιώκοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών του καταπολεμώντας την γραφειοκρατία προς όφελος πάντα των δημοτών.

Με μεγάλη ικανοποίηση λοιπόν ανακοινώνουμε την επιλογή του Δήμου μας ανάμεσα στους πρώτους 38 Δήμους πανελλαδικά στους οποίους θα λειτουργήσει αρχικά η πλατφόρμα myKEPlive, η οποία δίνει στους πολίτες τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν με προγραμματισμένη βιντεοκλήση από εκπαιδευμένο υπάλληλο των ΚΕΠ, υποβάλλοντας τις σχετικές αιτήσεις από το σπίτι τους, δίχως να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά κάποιας υπηρεσίας. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται η εξυπηρέτηση όλων και κυρίως των ηλικιωμένων συμπολιτών μας.

Η νέα πλατφόρμα είναι προσανατολισμένη και στην πλήρη εξυπηρέτηση των αναγκών των ΑΜΕΑ, προσφέροντας αφενός αυξημένο χρόνο βιντεοκλήσης στα άτομα με αναπηρία (30 αντί για 20 λεπτά) και αφετέρου διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα για πολίτες που έχουν προβλήματα ακοής.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες συγκαταλέγονται η έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου, η ανανέωση δελτίου ανεργίας, η χορήγηση πιστοποιητικών εγγυτέρων συγγενών και οικογενειακής κατάστασης, η έκδοση αντιγράφου ποινικού μητρώου και η βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Ο Δήμος μας είναι ο μοναδικός Δήμος στην Κορινθία και ένας από τους δύο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ανάμεσα στους 38 Δήμους οι οποίοι πρώτοι θα προσφέρουν αυτές τις ταχύτερες και λειτουργικότερες υπηρεσίες. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει την σταθερή μας προσήλωση για την δημιουργία ενός Δήμου για τον οποίο θα είμαστε όλοι περήφανοι.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn