Η μικρή Συκιά Κορινθίας κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις!

0
287
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η μικρή Συκιά Κορινθίας κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις το βράδυ της (Κυριακής 26 Ιουλίου 2020) με μια καταπληκτική πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Προοδευτικό Σύλλογο Συκιάς Κορινθίας «Άγγελος Σικελιανός». Στον προαύλιο χώρο του διατηρητέου οθωμανικού Πυργόσπιτου του Κιαμηλ Μπέη, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά στο κοινό, το γυναικείο φωνητικό σύνολο του ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων Οpus Femina εκτέλεσε το έργο του Παντελή Μπουκάλα “Μηλιά η Αμίλητη”.

Το ποιητικό κείμενο, το οποίο προσάρμοσε η γνωστή Κορίνθια φιλόλογος Σοφία Δασκαλοπούλου, υπό τη διεύθυνση της χορωδίας και τη διδασκαλία της πολυτάλαντης και λαμπερής Φάλιας Παπαγιαννοπούλου, πραγματεύεται ένα θέμα σπαρακτικό: την ιστορία της κοπελιάς που τόλμησε να αγαπήσει έναν ξενομερίτη, εκτός γάμου, την αντίδραση της οικογένειας και του χωριού του δράματος. Ενός χωριού η μικροκοινωνία του οποίου, έτσι όπως οργανώνεται από τις νόρμες και την παράδοσή της, από την εθιμική ή μάλλον “φυσική” αρρενοκρατία της, δεν είναι αποκλειστικά μανιάτικη αλλά και κρητική και ξηρομερίτικη – και ιρλανδέζικη, είναι παγκόσμια. Παντού η γυναίκα “είναι του πατρός της και του αντρός της”, κτήμα και θύμα, μια μηχανή που παράγει σιωπηλή τα πάντα, ανάμεσά τους και παιδιά.

Υπό το φως του έναστρου ουρανού και με φόντο το φωτισμένο Πυργόσπιτο, η χορωδία Opus Femina καθήλωσε το κοινό, σε μια παράσταση αυθεντικά δραματική. Η υποβλητική ατμόσφαιρα, το συνταρακτικό κείμενο, τα επιβλητικά κρουστά και οι μελωδικές φωνές των χορωδών ζωντάνεψαν την ιστορία της άτυχης κοπέλας, μεταφέροντας τους θεατές στον τόπο του δράματος με απαράμιλλη μαεστρία, πριν τους οδηγήσουν στην κάθαρση.

Την εκδήλωση προλόγισε η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας Γιώτα Κασίμη, αναφερόμενη όχι μόνο στο παρελθόν του κτιρίου, αλλά και στα σχέδια του Υπουργείου Πολιτισμού για την αποκατάσταση και ανάδειξή του.

photos: Copyright Angel Kim @angel.v.kim

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn